×
Menu

Skistøvler herre

Herre|Dame|Børn
  Filter
Mærker
Størrelse
Støvle bredde
Flex
Støvletype
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Skistøvler herre - de skal passe dine fødder perfekt

Vi har alle hørt skrækhistorierne om førstegangs skiløbere, der endte med at have så ondt i fødderne efter kun et par timers skiløb, hvilket resulterede i at de måtte tage lange ufrivillige pauser og gå glip af værdifuld tid på skiløjpen.

Disse situationer opstår ofte, når folk lejer et par skistøvler, der har været brugt af mange andre og derfor ikke har den rigtige pasform længere. Dette er (selvfølgelig) ikke et scenarie, der er ønskværdigt at opleve på sin skiferie. For at undgå at det sker, er det vigtigt at du medbringer et par skistøvler som du er sikker på har den rigtige pasform til dine fødder.

Den yderste del af en alpine skistøvle består af en hård plastikskal, og det er derfor vigtigt, at indersiden har en god pasform og komfort. Kort sagt, så har skistøvlerne tre job at udføre:

De skal være behagelige at bære og samtidig holde fødderne varme. Derudover skal de være i stand til at overføre dine bevægelser ned i skiene.

Herre skistøvler pasform - høj kvalitet betaler sig

Kvalitets skistøvler vil have en god pasform fra begyndelsen, men de vil også tilpasse sig til fødderne over tid for at give en endnu bedre pasform. Vi har et bredt udvalg af støvler fra mærker som Salomon, Nordica, Alpina og meget mere. Gå selv ind og tjek det ud.

Find det bedste niveau flex på skistøvlerne

Alpine skistøvler har normalt et nummer skrevet på siden, fx. 90 eller 110. Dette nummer angiver støvlens flex. Flexen angiver hvor stiv støvlen er. Jo højere tallet er, jo bedre teknik kræver den af dig. Hvis du er begynder, anbefaler vi at du vælger et lavt niveau flex, så du får en støvle, der er mere tilgivende overfor fejl.

Hvis du er i tvivl om hvilke ski støvler du skal vælge, anbefaler vi at du kigger på vores Køb af skistøvler guide.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser