×
Menu

Side-by-side rulleskøjter til børn (fra 3 år)

  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Størrelsesjusterbar Støvle
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Rulleskøjter til Børn

Børnerulleskøjter er en kategori, der dækker over side-by-side rulleskøjter til både drenge og piger. Side-by-side rulleskøjterne er især egnet til mindre børn, fordi hjulmonteringen gør det nemt for barnet at holde balancen – også ved lav fart. Nogle af modellerne er meget børnevenlige, da de har:

  • praktisk lukkesystem, så barnet selv kan tage støvlen af og på
  • udtagelig og vaskbar inderstøvle
  • justerbar støvle

Andre er mere lig voksenmodellerne af udseende og funktion.

Hvilke børnerulleskøjter skal jeg vælge?

Typisk vil det være sådan, at børnerulleskøjter i mellemprisklassen er gode begynderrulleskøjter, der kan bruges til motion og leg. Dog afhænger kvaliteten ikke altid af prisen. For at sikre at du har et stort udvalg af rulleskøjter at vælge imellem, har vi modeller i mange kvaliteter og prisklasser. I den lave ende har vi rulleskøjter, der er decideret legetøjsrulleskøjter. Selvom de kan være udmærket til små børn, skal man ikke forvente høj kvalitet eller særlige features ved denne type af rulleskøjter. I den høje ende har vi bl.a. modeller fra Rio og Roces, der er meget lig voksenmodellerne. Generelt forsøger vi dog altid at sørge for at have rulleskøjter i god kvalitet. For yderligere information kan du læse vores overordnede guide til Køb af rulleskøjter.

Børnerulleskøjter - Valg af størrelsen?

Mange børne rulleskøjter er små i størrelsen, derfor kan det være en god idé at vælge en rulleskøjte, der er 1 eller 2 størrelser større end barnets skostørrelse. Husk dog at læse beskrivelsen til den rulleskøjte du vælger, her vil det som regel fremgå, om den valgte model er lille eller stor i størrelsen. En praktisk feature ved flere af børnerulleskøjterne er, at de er justerbare, og at de dermed kan vokse med barnet.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser