×
MENU

Side-by-side rulleskøjter til børn (fra 3 år)

  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter
Støvletype

Værd at vide

Rulleskøjter til Børn

Børnerulleskøjter er en kategori, der dækker over side by side rulleskøjter til både drenge og piger. Side by side rulleskøjterne er især egnede til mindre børn, fordi hjulmonteringen gør, at barnet nemt kan holde balancen – også ved lav fart. Nogle af modellerne er meget børnevenlige, da de har:

  • praktisk lukkesystem, så barnet selv kan tage støvlen af og på
  • udtagelig og vaskbar inder-støvle
  • justerbar støvle

Andre er mere lig voksenmodellerne af udseende og funktion.

Hvilke børnerulleskøjter skal jeg vælge?

Typisk vil det være sådan, at børnerulleskøjter i mellem prisklassen er gode begynder rulleskøjter, der kan bruges til motion og leg. Dog afhænger kvaliteten ikke altid af prisen. For at sikre at du har et stort udvalg af rulleskøjter at vælge imellem, har vi modeller i mange kvaliteter og prisklasser. I den lave ende har vi rulleskøjter, der er deciderede legetøjs rulleskøjter. Selvom de kan være udmærkede til små børn, skal man ikke forvente høj kvalitet eller særlige features ved denne type af rulleskøjter. I den høje ende har vi bl.a. modeller fra Rio og Roces, der er meget lig voksenmodellerne. Generelt forsøger vi dog altid at sørge for at have rulleskøjter i god kvalitet. For yderligere information kan du læse guiden Køb af rulleskøjter.

Rulleskøjter børn - Valg af størrelsen?

Mange børne rulleskøjter er små i størrelsen, derfor kan det være en god idé at vælge en rulleskøjte, der er 1 eller 2 størrelser større end barnets skostørrelse. Husk dog at læse beskrivelsen til den rulleskøjte du vælger, her vil det som regel fremgå, om den valgte model er lille eller stor i størrelsen. En praktisk feature ved flere af børnerulleskøjterne er, at de er justerbare, og at de dermed kan vokse med barnet.