×
Menu

Side-by-side rulleskøjter til børn (fra 3 år)

  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Størrelsesjusterbar Støvle
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvad kendetegner side-by-side rulleskøjter til børn?

Side-by-side rulleskøjter til børn (altså, quad skates til børn) er designet med henblik på at være komfortable, og en af fordelene ved at hjulene er monteret ved siden af hinanden i en firkant er, at det kan være lettere for børnene at holde balancen. Forrest på rulleskøjterne sidder der en toe stop, som kan bruges som bremse. Side-by-side rulleskøjter til børn har letanvendelige spænder og bløde hjul, der griber rigtig godt fat i de fleste underlag.

Hvilke side-by-side rulleskøjter er bedst til børn?

Side-by-side rulleskøjter til børn er en rigtig god start på rulleskøjteløb, da de er gode og sjove at lære sporten på. Når du vælger et par side-by-side rulleskøjter til dit barn, skal du huske at overveje, hvilken støvletype og størrelse, du skal have fat i.

Først skal du vælge mellem en blød og en hård støvle. Bløde støvler er meget åndbare og komfortable, mens hårde støvler er lettest at styre samtidig med at de er enormt slidstærke og byder på mere effektiv ankelstøtte. Side-by-side rulleskøjter til børn har små hjul på mellem 54 og 58 mm i diameter, hvilket betyder, at man lettere kan styre dem og ikke kommer uforholdsmæssigt højt op i fart. På den måde kan de små træne deres rulleskøjteløb på sikker vis.

Vælg side-by-side rulleskøjter i den rette størrelse til dit barn

Som tommelfingerregel er det en god idé at vælge rulleskøjter, der er en størrelse større end barnets skostørrelse. Det er dog altid en god idé at måle længden på barnets fod og at tjekke størrelsesguiden for den specifikke model, da størrelserne er forskellige fra producent til producent. På justerbare rulleskøjter kan man ændre rulleskøjternes størrelse i takt med at fødderne vokser, hvilket kan være en helt fantastisk egenskab, da det betyder, at rulleskøjterne kan bruges i længere tid af barnet.

Vil du vide mere om rulleskøjter til børn? Tjek vores guide til køb af børneskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser