Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

2-pak beskyttere - Løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Løbehjulsbeskyttere til all-round beskyttelse

Når du kører på løbehjul, er det vigtigt at have beskyttelsesudstyr på, så du kan passe på de mest sårbare kropsdele. Knæ og albuer er - næst efter hovedet - de vigtigste kropsdele at beskytte, når du står på løbehjul. Når du falder af løbehjulet, lander du ofte på disse kropsdele, så hvis du holder dem beskyttet, reducerer du risikoen for skader.

Beskyttelsessæt til løbehjul

Den letteste måde at beskytte dig selv, når du har sessions, er at bruge et beskyttelsessæt der egner sig til kørsel på løbehjul. På den måde får du både ensartet kvalitet og størrelse, og samtidig matcher beskytterne hinanden. Beskyttelsessæt til løbehjul giver også mere værdi for pengene.

Beskyttelsessættene kommer som en 2-pak med knæbeskyttere og albuebeskyttere. De varierer i stil, og mange af dem har elastiske stropper, så man kan justere størrelsen, og de har ofte hårde skaller, som giver maksimal beskyttelse. Hvis du ønsker at købe dine beskyttere enkeltvis, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af knæbeskyttere til løbehjul og albuebeskyttere til løbehjul.

Hvis du vil have yderligere information om beskyttere til løbehjul, og især til beskyttelse i parken, kan du tjekke vores ultimative guide til beskyttelse i skateparken.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser