×
Menu

Redningsveste

Redningsveste der holder dit hoved oven vande

Redningsveste er - i modsætning til svømmeveste - designet til at holde dig flydende og at holde dit hoved over vandet. Redningsveste er designet sådan, at uanset hvordan du falder i vandet, vil dit hoved vende sig opad og hvile på hovedstøtten. I forhold til forskellige typer sikkerhedsveste, er det vigtigt, at redningsveste er de sikreste. De kaldes også for Personal Floatation Devices (PFD).

Redningsveste skal være godkendte

Veste med en 100N-certificering er godkendte af kystvagter, og de har gennemgået omfattende tests. 100N henviser til mængden af opdrift, som i dette tilfælde er minimum 10kg. Jo højere "N"-nummeret er, desto bedre vil vestens opdrift være. Redningsveste til voksne og til børn skal have de samme godkendelser, og disse fremgår af produkternes specifikationer.

Svømmeveste er en anden type PFD (personal flotation device), men de er ikke designet til at holde hovedet over vandet, og de giver ikke den samme grad af opdrift. De egner sig rigtig godt til mange vandsportsgrene - fx paddleboarding eller vandskiløb - da de byder på større bevægelsesfrihed end redningsveste. Gå på opdagelse i vores udvalg af svømmeveste.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser