×
MENU

Redningsveste

Siden du endte op i denne kategori, er du garanteret interesseret i noget ekstra sikkerhed og sikkerhed for dig og/eller dine nærmeste. Sikkerhed på havet er vigtigt og at have en ordentlig redningsvest på, kan ende med at være et spørgsmål om liv og død.

I modsætning til en buoyancy eller en impact vest, er redningsvesten designet til at holde dig flydende, selv hvis du er bevidstløs. Så når det kommer til de forskellige redningsveste, er den ene ting, som du skal vide, at en redningsvest er det sikreste,

En redningsvest i høj kvalitet vil have to luftkamre, som normalt er dækket i nylon. Nogle modeller har kun et luftkammer, men to kamre er anbefalet.

Én af de største forskelle mellem en redningsvest og en standard personlig flotationsenhed er kraven. De fleste redningsveste vil have en krave med en støttende effekt, idet det vil holde dit hoved lige og over vandet hele tiden.

Nogen vil også vælge en oppustelig redningsvest

For at bruge en oppustelig redningsvest skal du være mindst 16 år gammel. Vi anbefaler også, at du kun bruger disse, hvis du kan svømme, især hvis du vælger en model, som ikke automatisk aktiveres, når den kommer i kontakt med vand.

Det er bevist, at børn hvis forældre ikke bærer en redningsvest er betydeligt mindre tilbøjelige til selv at bære en redningsvest. Så den eneste vej til at få dit barn til at bære redningsvest, er at du selv har en på.

e-mærket