×
Menu

Spacere til inline rulleskøjter

Værd at vide

Det er vigtigt vælge de rigtige spacere til dine rulleskøjter

Hvis du kigger lidt rundt i denne kategori, er der en god chance for at du finder dine nye rulleskøjte spacere blandt vores udvalg af rulleskøjte hjul spacere og rulleskøjte framespacere.

Spacere til inline rulleskøjter er små metal stykker, som er placeret i mellem de to kuglelejre i hvert af hjulene på dine inline rulleskøjter. De findes i to forskellige størrelser (6mm og 8mm), så vær sikker på, at du kender størrelsen på dine spacere inden du køber nye. Størrelsen er normalt angivet enten på hjulet eller også din gamle spacer. Selvom du montere begge kuglelejre i hjulene uden spacere, så er det noget vi på det kraftigste fraråder, da det vil ødelægge dine kuglelejere meget hurtigt og give dig en dårlig skating oplevelse.

Framespacere til rulleskøjter sidder mellem framen og hjulene. På nyere rulleskøjter, er framespacere oftest indbygget i framen, for at undgå at de falder af og bliver væk. På børne rulleskøjter og ældre inline rulleskøjter, er der oftest løse framespacere. Der findes mange forskellige framespacere til rulleskøjter, så hvis du er nybegynder, anbefaler vi at du læser denne guide, så du er sikker på at købe de rigtige.

Køb ikke plastik spacere

Der findes både plastik framespacere og plastik hjul spacere, men som du nok har lagt mærke til, så er alle vores spacere lavet af metal. Som regel af aluminium. Selvom prisen på plastik spacere kan være tillokkende, så anbefaler vi, at du ikke køber dem, eftersom levetiden og kvaliteten er meget dårlig sammenlignet med metal.

SkatePro