×
Menu

Spacere til inline rulleskøjter

Værd at vide

Hvad er spacere til inline rulleskøjter?

Spacerse til inline rulleskøjter er nogle små dele, der er placeret mellem de to kuglelejer i hvert hjul. De findes i forskellige størrelser (6 mm eller 8 mm), så vær sikker på, at du ved, hvilke spacere dine hjul bruger, før du køber nye. Dette vil normalt stå på hjulet eller på din gamle spacer.

At have spacere i god kvalitet på dine inliners sikrer, at dine kuglelejer holdes sikkert på plads, og at dine hjul kan dreje frit. Spacerne bærer noget af vægten for kuglelejerne, og de reducerer også friktionen. De er normalt lavet af metal eller plastik, men det er mest almindeligt at få spacere, der er lavet af et mere holdbart metal, fx aluminium.

Vælg de rette spacere til inline rulleskøjter

Der er to typer afstandsstykker at vælge imellem: 6 mm eller 8 mm. Dette tal refererer til akseldiameteren, så den størrelse du skal bruge afhænger af din akselstørrelse. En 6 mm spacer - en såkaldt long sleeve spacer - vil fungere med en 6 mm aksel. Ligeledes vil en 8 mm spacer - en såkaldt floating spacer - passe til en 8 mm aksel. Hvis du vil vide mere om forskellene på de to typer spacere, så tag et kig på vores Guide til spacere.

Hvis du overvejer at anskaffe dig nogle spacere, overvejer du måske også at skifte dine Kuglelejer, så du kan optimere dine rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser