Glædelig Valentinsdag
Vis produkter  -  Klik her
×
Menu

BMX Sadelpinde

  Filter
Farver
Mærker
Sæde
Sadelpind længde
Sadelpind diameter

Værd at vide

Find den rigtige BMX sadelpind

BMX sadelpinde skaber forbindelse mellem stel og sadel. De kommer i forskellige længder og farver. Det vigtigste at være opmærksom på er, at der findes forskellige typer af sadelpinde til BMX. Det er vigtigt, at sadelpinden er kompatibel med sadlen, og derfor er der også mange riders, der køber en ny sadelpind, når de køber et nyt sæde.

Andre årsager til at skifte sadelpinden på sin BMX kan være, at man gerne vil have en længere eller kortere sadelpind, eller at man gerne vil have bedre mulighed for at justere sædets vinkel.

De forskellige typer af BMX sadelpinde

BMX pivotal sadelpind

Pivotale sadelpinde er den mest almindelige type sadelpind. Sædet fastgøres til sadelpinden via en bolt, der spændes eller løsnes fra toppen af sædet. Den holdes på plads af metaltænderne, som findes på både sadelpinden og sadlen, og der er mulighed for at montere sadlen i mange forskellige vinkler.

BMX stealth sadelpind

Stealth er en videreudvikling af det pivotale design, men med én afgørende forskel. Stealth sadelpinden er ikke fastgjort fra toppen, men fra undersiden via et hul med gevind. Den helt store fordel ved denne type sadelpind er, at der ikke behøver at være et hul på oversiden af sædet.

BMX Combo sADELPIND

Combo sadelpinde hedder som de gør, fordi sadelpinden og sædet er fastgjorte til hinanden. Det betyder, at det ikke er muligt at justere sædets vinkel. Combo sadelpinde er til gengæld både lette og stærke.

BMX Tripod sadelpind

Denne type sadelpind fastgøres til sædet på 3 punkter - deraf navnet tripod. Det giver et flot og rent udseende uden at der skal være hul i sædet. Ulempen er, at der kun er 2 justeringsmuligheder for sædevinklen.

BMX Rails Sadelpind

Rails sadelpinde kommer med 2 plader, der fastgøres rundt om rørene under sædet. På sadelpindens plader er der tænder, som gør det muligt at justere sadlens vinkel.

Tag et kig på vores udvalg af BMX sadler. Hvis du skal bruge en seat clamp til at fastgøre din sadelpind, kan du tjekke vores udvalg af BMX seat clamps.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser