×
Menu

Løbehjulsbremser

  Filter
Mærker
Bremse type
Hjuldiameter

Værd at vide

Løbehjulsbremser - fjeder vs. flex fender

På denne side finder du et bredt udvalg af løbehjulsbremser. Vi har bremser til trick løbehjul, men også foot fenders, som er blevet meget populære blandt løbehjuls riders. Vores løbehjulsbremser er holdbare men også billige, så du let kan holde dit budget.

Løbehjulsbremser sidder altid monteret over baghjulet. Der findes to typer bresmer: En fjederbremse og en flex fender bremse. Fjederbremsen findes oftest som standardbremse på børneløbehjul og trick løbehjul i den lave prisklasse. Fjederbremsen består af 3 dele: Selve bremsen, en fjeder og en monteringsbolt. Efter noget tid kan fjederen blive slap og miste sin styrke, dette er en god indikation på at bremsen skal skiftes.

Der findes også en anden type bremse, nemlig en flex fender bremse, som kun består af én del. Den skrues fast med en eller flere skruer ned i selve decket. Denne type bremse er mere holdbar end en fjederbremse og findes derfor ofte på løbehjul i den højere prisklasse.

Hvad er Fixed fenders?

En fixed fender er i alt sin enkelthed bare et stykke metal, som kan monteres i stedet for en fjeder eller flex fender bremse. Dette betyder, at du skal bruge dine sko til at bremse i stedet for en rigtig bremse.

Hvad er så fordelene? Der findes mange svar på dette spørgsmål. Først og fremmest, så undgår du at din fod rammer og bremser hjulet, eller at din fod kommer i vejen når du laver et big air trick, hopper ud over en stor trappe eller kører fakie.

For det andet, så handler det om stil. Mange riders syntes at en fixed fender har en positiv effekt på deres kørsel, men at det bidrager med noget til deres personlige stil.

Passer bremsen til løbehjul til dit deck og hjul?

Husk at være opmærksom på, om bremserne passer til din hjuldiameter og dit deck, ikke alle bremser passer til alle dekcs. I specifikationerne kan du finde informationer om kompatibiliteten for hvert produkt. Her kan du også se, hvilken hjuldiameter som passer til bremsen og bremsetypen er angivet. Husk at bremsens monteringshuller også skal passe til monteringshullerne på dit deck.

Hvis du stadigvæk er i tvivl, er du vekommen til at kontakte os, eller læse mere om køb af bremse til løbehjul i vores guide.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser