×
Menu

Bremser og fenders til løbehjul

Sortering
Mærker
Bremse type
Hjuldiameter
Nulstil

Sortering

Anvend

MærkerNulstilAnvend

Bremse type


NulstilAnvend

Hjuldiameter
NulstilAnvend

Værd at vide

Trick løbehjulsbremser hjælper dig med at bevare kontrollen

Der er 2 hovedtyper af løbehjulsbremser: flex fenders og fjederbremser. Nogle løbehjul kommer med bremser monteret, og andre gør ikke. Hvis de ikke er monteret i forvejen, skal du vælge den type, der er kompatibel med dit trick løbehjul. Løbehjulsbremser sidder på baghjulet, og de er holdbare og lette at montere.

Løbehjul fenders, flex fenders og fjederbremser - hvad er forskellen?

Klassiske løbehjulsskærme er designet til at forhindre din bagerste fod i at komme i kontakt med baghjulet. Dette er især en fordel, når din fod lander for tæt på baghjulet efter tricks som fx tailwhips eller spins. Fenderen forhindrer, at foden får kontakt med baghjulet og blokerer det, så du kan lande dine tricks uden frygt for, at du kommer til at bremse ved en fejl.

Flex fenders er, som navnet antyder, fleksible, så de kan bøjes, når du træder på dem med den bagerste fod. Dette er praktisk fordi det giver mulighed for at styre hastigheden, men det er vigtigt at undgå at træde så hårdt, at hjulet holder helt op med at dreje. Konsekvensen af at træde for hårdt på din flex fender kan nemlig være, at der opstår flade punkter på hjulet, som har negativ indflydelse på hjulets ydeevne.

Det sidste bremsesystem er fjederbremser. Fjederbremser har en fjeder, der sørger for at bremsen ikke rammer hjulet medmindre du trykker på bremsen for at sænke farten. Denne bremsetype har en tendens til at støje mere end fenders, og de er også mere skrøbelige.

Uanset hvilket bremsesystem du vælger til dit trick løbehjul, skal du huske, at det skal være kompatibelt med dit deck og passe til størrelsen på dine hjul. For at lære mere om dette, kan du tjekke vores guide til køb af bremser til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser