×
MENU

Børneski

  Filter
Længde
Type
Niveau

Værd at vide

Hvorfor købe børneski?

Mange lejer ski til deres børn første gang, de er af sted på skiferie. Det er også en udmærket start, men der er mange fordele ved at købe børneski og skiudstyr. På den måde kan børnene få erfaring med skiudstyret hjemmefra inden skiferien, enten ved at prøve ski og skistøvler hjemme i stuen eller på den lokale bakke, når der er sne. Det hjælper til at give børnene en god tryghed. Man er sikker på kvaliteten og slipper samtidig for køen og udgiften ved leje af ski.

Fordelen ved ski til børn er, at de er lavet med særligt henblik på børns vægt, fysik og teknik. Selvom skiene minder meget om ski til voksne, så adskiller de sig også ved at de vejer mindre og samtidigt er nemmere at manøvrere med. Hvis du vælger det helt rigtige par ski til dit barn, vil gevinsten være, at dit barn får en hurtig og sjov læringsproces.

Forskellige typer af ski til børn

Børneski fås i de samme typer som voksen ski. Herunder er en oversigt over de mest almindelige typer.

All mountain ski

All mountain ski en meget alsidig type ski, som egner sig til både skiløb på pisten, og som har nok bredde til, at man kan udforske offpiste skiløb med dem. Denne type ski vil de fleste børn få en rigtig god oplevelse med.

Racing ski

Racing ski til børn tilbyder tryghed og stabilitet ved høj hastighed til øvede børn. Det er typisk en smallere og lidt stivere type børneski, som gør det sjovt at køre stærkt på pisten. De er bygget til hurtigt og præcist skiløb på den hårdeste sne.

Twintip ski

Twintip betyder, at begge ender af skiene er bøjet op, hvilket gør det nemmere at køre baglæns og lave tricks på pisten og i parken. Twintip er også blevet mere eller mindre standard på de fleste nye freeride ski. Børneski med twintip er generelt bredere i fronten, bagenden og på midten, og er samtidig konstrueret af blødere materialer til at absorbere slaget fra hårde landinger. Fordelene ved at vælge twintip er bl.a., at den høje bagende ikke så let bliver fanget i ujævnheder på pisten, off-pisten og på boksen i parken.

Vælg din kategori af ski til børn ovenover og gå på opdagelse i vores store sortiment af børneski og skiudstyr til børn.