×
Menu

Børneski

  Filter
Farver
Mærker
Længde
Type
Niveau

Værd at vide

Hvorfor købe børneski?

Mange forældre lejer ski til deres børn første gang, de er afsted på skiferie. Det er også en udmærket start, men der er mange fordele ved at købe børneski og skiudstyr. Hvis du køber i stedet for at leje, kan børnene prøve skiudstyret før I skal på skiferie. I kan enten prøve skiene og skistøvlerne indendørs eller på den lokale bakke, når der er sne. Det vil hjælpe børnene til at føle sig mere sikre og erfarne med skiene og udstyret. Derudover er du sikker på kvaliteten af produkterne og slipper samtidig for at stå i køen til at leje ski.

Fordelene ved at købe ski til børn

Fordelen ved ski til børn er, at de er produceret med særligt henblik på børns vægt, fysik og teknik. Selvom skiene minder meget om ski til voksne, er der alligevel nogle forskelle. Børneski vejer mindre og er nemmere at manøvrere. Hvis du vælger det helt rigtige par ski til dit barn, vil gevinsten være, at dit barns færdigheder og teknik udvikler sig meget hurtigt og der vil blive mere tid til at have det sjovt i sneen.

Forskellige typer af børne ski

Børneski fås i de samme typer som voksen ski.

All-mountain ski

All-mountain ski en meget alsidig type ski, der egner sig til både skiløb på pisten, men har samtidigt nok bredde til, at man kan udforske offpisten med dem. De fleste børn vil få en rigtig god oplevelse med denne type ski.

Racing ski

Racing ski til børn tilbyder tryghed og stabilitet ved høj hastighed til øvede børn. Det er typisk en smallere og lidt stivere type børneski, som gør det sjovt at køre stærkt på pisterne. De er bygget til hurtigt og præcist skiløb på den hårdeste sne.

Twintip ski

Twintip betyder at begge ender på skiene er bøjet op, som gør det nemmere at køre baglæns og lave tricks på pisten og i parken. Twintip er også blevet mere eller mindre standart på de fleste nye freeride ski. Børneski med twintip er generelt bredere i fronten, bagenden og på midten og er samtidig konstrueret af blødere materialer for at absorbere slaget fra hårde landinger. Fordelene ved at vælge twintip er bl.a., at den høje bagende ikke så let bliver fanget i ujævnheder på pisten, off-pisten og på boksen i parken.

Vælg din kategori af børneski ovenover og gå på opdagelse i vores store sortiment af junior ski og skiudstyr til børn.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser