×
Menu

Børneski

  Filter
Farver
Mærker
Længde
Bedst til
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Fordelene ved at købe børneski

Der er flere fordele ved at købe ski til dine børn, så de får en endnu bedre tur på løjperne. I stedet for at være afhængig af skiudlejningen, som til tider kan være ret travl, har du kontrollen over kvaliteten på dine børns ski. Det giver også dit barn mulighed for at vænne sig til sit udstyr, så de får en endnu bedre selvtillid.

Forskellige typer børneski

Hvis du vælger ski med bindinger, er det klart nemmest, fordi bindingerne er justerbare og kan tilpasses forskellige skistøvler. Hvis du vælger børneski, som ikke har bindinger, skal du tilkøbe et par bindinger. Børneski kommer i fem kategorier, som nogenlunde matcher kategorierne hos voksenski. Der findes pisteski, all mountain ski, twin tip ski, freeride ski og race ski. Børneski er anderledes fra voksenski ved at være kortere og lavet af lettere og blødere materialer. Der findes ikke deciderede pige- eller drengeski, det er hovedsageligt farverne der måske appellerer mere til enten det ene eller andet køn.

Andet skiudstyr til børn

Udover ski er der en del andet udstyr, som er essentielt til dine børns skitur. Med fokus på sikkerheden anbefaler vi hjelmen som det første, også fordi den på mange skiskoler er obligatorisk. Et par tætsiddende og ventilerede skibriller, så dit barn kan se noget, selv på dage med meget snevejr. Sidst, men ikke mindst er også skistøvler og skistave et godt valg til dit barn.

Vores guide Køb af ski til børn indeholder den mest generelle information om ski til børn og unge. Du kan også finde instruktioner til hvordan du vælger det rigtige par ski i størrelsesguiden.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser