Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Snowboard Bindinger

  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Bindings system
Køn

Værd at vide

Snowboard bindinger forbinder dig til boardet

Snowboard bindinger overfører energi mellem dine ben og snowboardet, og de holder dig sikkert på plads på snowboardet. De har en stor indflydelse på din samlede oplevelse af at stå på snowboard, så det er vigtigt, at du finder et par bindinger, der matcher både din stil og dit board.

De vigtigste bestanddele af snowboard bindinger er hi back, baseplate og stropper. Nogle bindinger, som fx Step-On-bindinger har ikke stropper, og virker kun med specifikke snowboard støvler.

Hvilke snowboard bindinger skal jeg bruge?

Du bør vælge bindinger efter, hvilken form for snowboarding du dyrker og dit færdighedsniveau. Der findes tre slags bindinger, som er baseret på de forskellige snowboard discipliner: all-mountain, jibbing og park. Generelt er det sådan, at medium flex er det optimale for all-mountain snowboarding og for begyndere. Et blødt flex egner sig bedre til jib/park riding og et hårdere flex passer godt til snowboardere med en mere aggressiv stil.

En anden ting, du bør overveje er monteringssystemet. De fleste brands, der laver snowboard bindinger bruger standard 4x4 eller 2x4 montering. Burton snowboards er en undtagelse, da de har en “slider-channel” med to skruer (også kaldet EST) eller det ældre 3D mønster.

Du skal sikre dig, at du ved, hvilket bindingssystem dit snowboard bruger. De fleste bindinger fås med forskellige disks, der gør, at de kan passe sammen med de fleste bindingssystemer.

Har snowboard bindinger forskellige størrelser?

Generelt fås snowboard bindinger i tre størrelser: small, medium og large. Dog er størrelserne ikke standardiserede, og de kan variere mellem de forskellige mærker. Størrelsen på dine snowboard bindinger bør passe til størrelsen på dine snowboard støvler, så du har et sikkert fæste på boardet. Størrelsen på en binding dækker som regel over mange skostørrelser, og du kan tjekke, hvad de dækker over på siden for det specifikke produkt.

Hvis stropperne ikke passer perfekt, når du pakker dine nye bindinger op, er der ikke nogen grund til bekymring - de er justerbare. Det vigtigste er, at dine snowboard støvler ikke er længere end bredden på dit snowboard, og at de passer inden i hælen på bindingen.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser