×
Menu

Dele til cruiserboard-trucks

  Filter
Mærker

Værd at vide

Cruiser bushings til cruiserboards

Cruiserboard bushings er vigtige for, hvordan dit board drejer. Bushings - eller truckgummi - er de små ringe af polyurethane, som du finder på dine trucks. De kan opdeles i to hovedtyper: cone bushings og barrel bushings. De hedder sådan på grund af deres form: cone = kegleformet og barrel = tøndeformet. På de fleste cruiserboards vil man se en opsætning, der hedder cone-cone eller barrel-cone.

Når du skal købe nye bushings, er deres hårdhed det vigtigste at overveje. Hårdheden på bushings måles i durometer, der er den samme skala, som man bruger til at måle hårdheden på skateboardhjul. Jo højere tallet er, des hårdere er gummiet. Med bløde bushings kan du lave dybere sving og carve, mens hårdere bushings giver øget stabilitet, så du kan nå op i højere hastigheder. Hvilken hårdhed, der egner sig bedst til dig, afhænger også af din vægt. Ofte starter unge skatere, der ikke vejer så meget, med en durometer helt ned til 78A, mens det er helt almindeligt at bruge 90A bushings.

Hvilken størrelse har bushings til penny boards?

Lad dig ikke forvirre af størrelsen på et penny board deck. Det fantastiske ved bushings er, at de er universelle i størrelse og design, så du kan bruge de samme bushings på et penny board, som du bruger på et board i almindelig størrelse.

Vil du gerne øge afstanden mellem dit board og dine hjul, så du minimerer risikoen for wheel bites? Så gå på opdagelse i vores udvalg af risers til cruiserboards.

Cruiserboard pivot cups giver et smooth ride

Pivot cups er de små stykker urethane, der findes mellem truckens baseplate og hanger. Det er dem, der gør det muligt at lave smidige sving og at klare det pres, der skabes, når man drejer.

Man kan få mange forskellige pivot cups, men de kan alle inddeles i bløde og hårde pivot cups. For at få en god cruise-følelse vælger mange skatere at gå efter bløde pivot cups. Hvis du gerne vil finde ud af, hvor hårde dine pivot cups er, skal du tjekke deres durometer-rating.

Hvornår bør man skifte sine pivot cups?

Der er ikke nogen specifik udløbsdato på dine pivot cups, da deres holdbarhed afhænger af, hvor ofte du bruger dit cruiser board. Når du begynder at se tegn på, at de er slidte, og trucken larmer mere end den plejer, er det ved at være tid til at skifte dem. Hvis du er nødt til at skifte dine pivot cups ofte, kan du måske øge deres holdbarhed ved at give dem lidt voks eller smørelse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser