×
Menu

Rullehockey stave

Sortering
Mærker
Stav Materiale
Blad Materiale
Flex
Nulstil

Sortering

Anvend

MærkerNulstilAnvend

Stav Materiale
NulstilAnvend

Blad Materiale


NulstilAnvend

FlexNulstilAnvend

Værd at vide

Hvilken slags stav skal jeg bruge til rullehockey?

Når du skal finde frem til en ny stav til rullehockey, skal du først og fremmest tage højde for materialet. Rullehockey stave - aka. street hockey stave - er enten lavet af træ eller komposit-materialer.

De fleste rullehockeyspillere foretrækker at bruge stave, der er lavet af træ. Stave i træ er som regel billigere end stave, der er lavet i kompositmaterialer, og de egner sig bedre til gade-hockey fordi de er tungere og mere holdbare. Stave til rullehockey som er lavet af komposit er derimod gode, fordi de er enormt lette og nemme at holde styr på, når man spiller.

Hvilke størrelser har rullehockey stave?

Størrelsen på rullehockeystave angives ud fra længden på selve skaftet, ekslusiv bladet. Hockeystave, der er lavet til voksne spillere har typisk en længde på 140 - 158 cm (4'8"-5'3"). Rullehockeystave til yngre spillere er som regel mere slanke og har en længde på 116 - 138 cm (3'10"- 4'7").

For at måle om en hockeystav har den rette størrelse, kan du bruge følgende metode: Hold den vertikalt foran dig med bladets spids mod jorden og skaftet op mod din hage. Hvis staven ikke når over hagen, når du har rulleskøjter på, har du fundet en rullehockey stav i en størrelse, der passer til dig.

Kan jeg spille rullehockey med en ishockeystav?

Du kan sagtens bruge en ishockeystav til rullehockey og street hockey. Det anbefales at bruge en stav med ABS-blad til street hockey, da de er mere holdbare og kan holde til den store grad af slitage fra mødet med asfalten.

Vil du gerne vide mere om stave til hockey? Tjek vores guide til køb af hockeystave.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser