×
Menu

Skøjter - Fritid

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Støvle/Skal type
Støvlemateriale
Inderstøvle detaljer

Værd at vide

Isskøjter til allround brug i fritiden

På denne side finder du isskøjter, som er egnet til fritidsbrug og kan anvendes af alle aldre – børn såvel som voksne. Det er allround skøjter til lavere priser, og mange af dem har god ankelstøtte.

Du kan bruge disse fridtids skøjter til både leg og motion, eller du kan også sagtens tage en hockeystav med dig og spille ishockey med vennerne på de fleste af disse skøjter. Når søerne er frosset helt til, og der er sat skilte op, som tillader skøjtning på isen, kan du også cruise rundt på dem eller tage til den lokale skøjtehal, hvor der måske endda tilbydes disko skøjtning og andre sjove events.

Det er en sjov aktivitet at stå på skøjter, uanset om du er en af de mere øvede, som bare suser afsted på isen, eller om du er begynder, som nærmere minder om Bambi på glatis. Der er plads til alle på skøjtebanen, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du faktisk kan lære at holde balancen på isen.

Fordele ved at have dine egne fritids skøjter

Der er flere fordele ved at have dit eget par allround skøjter:

Spar penge

Hvis du har planer om at stå på skøjter nogle gange hver vintersæson, kan det hurtigt blive dyrt at leje skøjter hver gang. Skøjter til fritidsbrug kommer nemlig i lave priser, så du hurtigt tjener pengene ind igen og således kan spare en del penge allerede i løbet af første sæson.

Stå på skøjter, når end du har lyst

Med dine egne skøjter er du ikke længere afhængig af åbningstider for skøjteleje, og du undgår samtidig lange køer. Du kan således tage til en udendørs skøjtebane, når end du har lyst til det – tidlig morgen eller sen aften. Der er formentlig heller ikke så proppet med mennesker, hvilket giver dig rigeligt plads til at øve tricks eller skøjte hurtigt.

Formet efter dine fødder

Jo mere du bruger dine isskøjter, jo mere vil du gå dem til og således opnå den rette pasform. Det er derfor en fordel at have dine egne, i stedet for at skulle leje nogle nye skøjter hver gang - skøjter der er blevet brugt af mange fødder og former.

Ved at bruge de samme par isskøjter lærer du dem også bedre at kende og får således mere tillid til dem, så du tør køre hurtigere, prøve nye tricks af og lignende.

Hybridskøjter

Hybridskøjter er et nyere produkt, som kombinerer komforten fra fitness inliners med klingen fra ishockeyskøjter. De yder således meget høj komfort med deres bløde støvle, og hvis du allerede har et par fitness inliners vil skiftet fra sommerens til vinterens skøjtning føles let som ingenting.

Tjek udvalget af ishockeyskøjter og hybridskøjter her på siden og find et par, der passer til din smag og dit behov.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser