Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skøjter - Fritid

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Støvle/Skal type
Støvlemateriale
Inderstøvle detaljer

Værd at vide

Hvad er fritidsskøjter?

Fritidsskøjter er helt almindelige skøjter til all-round brug, og de kan bruges af både voksne og børn og byder på mange sjove timer på isen.

Skøjter i kategorien "fritidsskøjter" egner sig både til en hyggelig tur på isen med familien, til motion eller til en afslappet gang ishockey med vennerne. Når der er is på søerne, og når de lokale myndigheder har givet grønt lys til at gå ud på isen, kan du tage dine fritidsskøjter med på søen. Samtidig er de også perfekte til indendørs skøjteløb - og du kan endda have dem på til skøjtedisco.

Skøjter til mænd og skøjter til kvinder er ofte designet med komfortable, bløde støvler og god ankelstøtte. På nogle modeller er der takker på den forreste del af klingen. Dette kan hjælpe begyndere med at få fæste på isen. Det bruges også af folk, der danser og laver pirouetter på isen.

Hurtigløberskøjter (speed skates) er designet med henblik på, at det skal gå så hurtigt som muligt, når de glider hen over isen. Deres klinger er lange og perfekte til at generere hastighed og bevare stabilitet. Støvlerne har ofte lave cuffs, så hurtigløberne kan bevæge deres ankler frit og komme højere op i fart. Hurtigløberskøjter anbefales til skøjteløbere, der allerede er dygtige til at stå på skøjter.

Fordelen ved selv at eje sine skøjter

Hvis du har dine skøjter på jævnligt, vil du opleve, at de bliver mere og mere komfortable at have på. For hver gang du er ude på isen, vil foringen i støvlerne tage form efter dine fødder, så de passer bedre til dine fødder. Hvis du jævnligt betaler for at leje skøjter, vil du hurtigt bruge mange penge på det, og i så fald giver det også god mening at købe et par skøjter fra det økonomiske perspektiv. Du slipper for at stå i kø til at leje et par skøjter, og du kan gøre brug af dine lokale skøjtefaciliteter i meget højere grad.

Hvis du gerne vil have flere råd om skøjter, kan du tage et kig på vores vejledning til køb af skøjter for børn og voksne.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser