×
Menu

Kuglelejer

  Filter
Mærker
Kugleleje præcision
Leje type
Kugleleje størrelse

Værd at vide

Det skal du kigge efter, når du køber kuglelejer til trick løbehjul

Et nedslidt sæt kuglelejer kan fjerne glæden fra ethvert ride. Den knasende lyd kombineret med en masse spildt energi på grund af den øgede modstand fra kuglelejerne er ikke noget nogen sigter efter.

Når du køber nye kuglelejer til dit løbehjul, bør du tage nogle specifikke ting i betragtning.

Forseglet kugleleje vs. lukket kugleleje

Kører du udenfor med dit trickløbehjul, bør du vælge forseglede kuglelejer. Forseglede kuglelejer er mere resistente overfor snavs og støv og kræver minimal vedligeholdelse. Til forseglede kuglelejer anbefaler vi fedtstof som smøremiddel.

Åbne kuglelejer er et godt valg, når du kører i en indendørs park. Åbne kuglelejer roterer hurtigere, så du ikke behøver løbe lige så meget. De kræver lidt vedligeholdelse men er nemme at rense. Til åbne kuglelejer anbefaler vi olie som smøremiddel,

Skab kvalitet fra kuglelejerne

Kuglelejer til løbehjul kommer i forskellige materialer. Materialet er altafgørende for lejets holdbarhed og kvalitet. Billige kuglelejer er lavet af restmetal eller hærdet karbonstål. SkatePro fraråder brugen af disse materialer, fordi de ikke holder længe, før du er nødt til at udskifte dem.

Gode kuglelejer til løbehjul er lavet af krom, titanium eller schweizisk stål mens speeding kuglelejer er lavet af rustfrit keramik, hvilket har den bedste holdbarhed af de forskellige kuglelejer.

ABEC:

Annular Bearing Engineering Committee (ABEC) er den skala, der fortæller hvor godt kuglelejet konverterer energi til hastighed. Præcisionen går fra ABEC 1 til ABEC 9 - jo højere ABEC værdi, jo højere er præcisionen, effektiviteten og muligheden for at opnå høj fart.

Uanset hvilken slags kugleleje du benytter, bør du altid holde dig fra sand og vand, for at få kuglelejet til at holde længere.

Vil du lære mere om kuglelejer? Find et mere detaljeret overblik over kuglelejer og deres funktion.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser