×
Menu

Skateboard Deck Rails

Hvad bruger man skateboard deck rails til?

Skateboard deck rails - skateboard rails - er plastikskinner, der monteres på undersiden af skateboards. Skate deck rails bruges til at forbedre dine slides, da plastic er glattere og lettere at glide på end selve decket. Brugen af deck rails gør, at det bliver lettere at udføre en række tricks, og samtidig er det muligt at glide på overflader, som man ellers ikke kan glide på. Hvis du gerne vil forbedre dine boardslides og lipslides, er det derfor oplagt at montere et par skinner under dit board.

Der findes også andre fordele ved deck rails. De beskytter dit board, de gode når du laver grabs og printet på dit board kommer til at holde i længere tid.

Sådan monteres deck rails

Det er ikke så svært at montere deck rails på dit board. Du skal ikke bruge andet end en skruetrækker eller en boremaskine. Først skal du beslutte dig for, hvor skinnerne skal sidde på dit board. I sidste ende er det helt op til dig selv, men det anbefales, at du placerer dem omkring 1-1,5 tommer fra deckets kant.

For at installere skinnerne skal du først placere dem, så de ligger parallelt med hinanden og kanten af dækket. Derefter skruer du forsigtigt de skruer i, der fulgte med skinnerne. Sørg for at skruerne ikke stikker ud, når du er færdig. Det er lettest at montere deck rails med en boremaskine, men det kan sagtens gøres med en almindelig skruetrækker.

For at vedligeholde dine deck rails skal du huske at stramme skruerne fra tid til anden. Ikke kun fordi skruerne løsner sig over tid, men også fordi plastikken bliver slidt.

Et andet tip til at gøre flere overflader tilgængelige for dine tricks er brugen af voks, så tag et kig på vores udvalg af Skate Wax og Grind Wax.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser