×
Menu

Tilbehør til langrendsstøvler

Pas godt på dine fødder, når du er ude på langrendssporene

Indlægssåler til langrend er designet til at give ekstra komfort til dine fødder og dermed at forbedre dine præstationer. Ligesom kondiløb er langrend en sport, der er kendetegnet ved gentagne bevægelser, hvor man lægger et stort pres på fødderne for at skabe fremdrift. Med indlægssåler i langrendsstøvlerne får fødderne ekstra støtte, da vægten fordeles over et større område. På den måde reducerer man risikoen for ømme fødder, og samtidig effektiviserer man kraftoverførslen.

En anden fordel ved at bruge indlægssåler er, at fødderne ikke kan bevæge sig så meget i skistøvlen, når man eksempelvis laver fraspark. En god indlægssål er nemlig fodformet omkring svang og hæl, og derved er den i stand til at fylde eventuelle tumrum ud, så foden ikke kan glide rundt i støvlen. Uden indlægssåler er der risiko for, at dine fødder glider frem og tilbage i støvlen, når du står på langrendsski.

Indlægssåler kan bruges i mange forskellige omgivelser

Nogle af de indlægssåler, du finder i vores udvalg, har særlige egenskaber som fx batteri-opvarmede fodsenge. Andre er lavet med aluminiumsfilm eller merinould for at opnå bedre isolering, men størstedelen af sålerne er også velegnede til andre sportsgrene som fx rulleskiløb eller alpint skiløb.

Med indlægssåler i dine langrendsski kan du øge komforten, når du står på ski, men hvis dine støvler ikke har den rette størrelse, bør du starte med at skaffe et par, der passer ordentligt. Tag gerne et kig på vores udvalg af langrendsstøvler.

Betræk til langrendsstøvler giver både varme og beskyttelse

Betræk til langrendsstøvler bruges udenpå langrendsstøvlerne, og fungerer som en afskærmning mod vind og løs sne. Samtidig med at de giver beskyttelse, fungerer de også som et ekstra lag, der hjælper med at holde fødderne varme.

Gaiters - eller gamacher - er længere end støvlebetræk, og er designet til at blive brugt i dyb sne, hvis man bevæger sig væk fra sporene og ud på fjeldet. På undersiden af hver gaiter sidder der en løkke, der bruges til at holde dem på plads, og så har de også en lynlås, der går hele vejen op til toppen.

Hvis du gerne vil se andre beklædningsgenstande til langrend, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af skitøj.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser