×
Menu

Neopren hætter

  Filter
Mærker
Størrelse

Hold ikke hovedet koldt

En god surfer hætte eller neopren hætte, har det klare formål at isolere dit hoved og hjælpe dig med at holde varmen. Hvis du har prøvet at surfe i meget koldt vand, har du måske også oplevet at få "brain freeze" på grund af den hurtige temperatur ændring. En tyk og høj kvalitets neopren hætte eller neopren hue, vil forhindre dette i at ske.

Alle vores surfer hætter er af høj kvalitet og kommer fra top producenterne inden for vandsportsverdenen. Så hvis du køber din næste neopren hætte hos SkatePro, burde den holde i mange år.

Hvis du har en lang hals, bør du naturligvis, købe en neopren hætte med en lang hals. Det er vigtigt at hætten dækker hele din nakke.

Som med alting der er våddragt eller neopren relateret, bør du sikre dig at din neopren hætte passer dig ordentligt. Hvis den er for stor vil den lukke vand ind, hvilket betyder at du mister meget af varmeeffekten. Med andre ord - Den holder dig i så fald ikke særlig varm. Hvis den er for lille, vil den være ukomfortabel og du får måske problemer med at trække vejret i den.

Skal neopren hætten sættes ned i våddragten?

Bør din neopren hue eller neopren hætte sættes ned i våddragten, eller skal den sidde udenpå? Dette er næsten et religionsspørgsmål for nogle mennesker. Hvis du vælger at sætte din neopren hue ned i våddtagten, vil du helt sikkert have lettere ved at holde varmen, men på samme tid resultere det også i at der kommer mere vand ind i i våddragten.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser