Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Neopren hætter

  Filter
Mærker
Størrelse

Hvor tyk bør en neopren hætte til surfing være?

Tykkelsen på neopren hætter måles i millimeter og jo tykkere hætten er, des varmere vil den være. Tykkelsen ligger oftest et sted mellem 1 - 6 mm, hvor de tykkeste hætter til våddragter egner sig bedst til de koldeste temperaturer. Neopren hætter med 2 eller 3 mm neopren er det mest almindelige valg for mange vandsportsentusiaster, der gerne vil have lidt mere varme.

Skal neopren hætten sidde indeni eller udenpå våddragten?

Om hætten skal stoppes ned i våddragten eller ej, er afgørende - for nogle er det nærmest et religiøst spørgsmål. Hvis du vælger at stoppe den ned i våddragten, vil du helt sikkert have lettere ved at holde varmen, men det vil også resultere i, at der kommer meget mere vand ind i våddragten end ellers. Da der er fordele og ulemper ved begge dele, er det en god idé at eksperimentere, så du kan finde ud af, hvad du foretrækker.

Neopren huer er et god alternativ til neopren hætter. De kan ikke stoppes ned i våddragten, og de dækker ikke et lige så stort område. Til gengæld er de lettere at tage af og på. Hvis du leder efter andre produkter, som kan være nyttige på dine vandsportseventyr, kan du tjekke vores kategori med tilbehør til våddragter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser