Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Hjul til løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Diameter
Kernedesign
Hjul nav bredde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Optimer din oplevelse med nye hjul til trickløbehjul

Hjulene er helt afgørende for dit løbehjul. De hører til blandt de vigtigste komponenter på ethvert løbehjul, og de er afgørende for, hvor smidigt og effektivt dit løbehjul reagerer. Kernen i hjul til moderne løbehjul er oftest lavet i enten nylon eller aluminium.

Hjul til trickløbehjul fås i mange forskellige stilarter, så man kan give sit setup et personligt præg. Kernerne på hjulene kan være solid, spoked, hollow eller perforated. Solid betyder at kernen er massiv - dette design giver en tung og robust kerne. Spoked betyder, at der er udskæringer i kernen, der minder om eger (spokes) på en cykel - dette giver en kerne, der er let men også mindre robust. Hollow betyder, at kernen er hul, men samtidig er uden udskæringer eller perforering - dette giver en kerne, der både er let og robust.

Sådan vælger du de rette hjul

Når du skal vælge hjul til løbehjul, skal du tænke på størrelse, hårdhed og maksimal kompatibel hjuldiameter på din forgaffel. Hjul til trickløbehjul fås i størrelserne 100 mm, 110 mm, 115 mm og 120 mm. Det mest almindelige er dog at have hjul på enten 100 mm eller 110 mm. Mindre hjul anbefales til begyndere, da de er mere agile, hvor større hjul egner sig bedre til riders, der går efter at køre hurtigt og aggressivt.

Hjulenes hårdhed angives i durometer. Jo højere tallet er, des hårdere er hjulet. Almindeligvis har hjul til trickløbehjul en durometer på mellem 82A og 88A. Groft sagt kører hårde hjul hurtigere end bløde hjul, men samtidig har hårde hjul ikke lige så godt fat i underlaget som bløde hjul har. I øvrigt slides bløde hjul ofte hurtigere. Mange pro-riders vælger et sæt hjul i den blødere ende til street, mens de vælger hjul, der er lidt hårdere, når de kører park.

Hvor længe holder hjul til trickløbehjul?

Hjul til trickløbehjul vil nødvendigvis blive slidte med tiden - uanset hvordan du kører. Der er ikke nogen specifik udløbsdato på hjulene, og de kan holde i alt fra måneder til år. Når du bemærker at PU'en begynder at være nedslidt, og det påvirker din kørsel negativt - så er det på tide, at du ser dig om efter nogle nye hjul til løbehjulet.

Hvis du gerne vil være klogere på hjul til løbehjul, kan du tjekke vores guide til køb af hjul til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser