×
Menu

Hjul til løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Diameter
Kernedesign
Hjul nav bredde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Hjul til løbehjul - kernemateriale

Hjulene på et trickløbehjul er meget vigtige. De afgør, hvor smooth og lydhør din oplevelse på løbehjul bliver. På denne side ser du et stort udvalg af højkvalitetshjul til løbehjul. Måske leder du efter et par hjul, som passer til din kørestil, eller måske leder du efter et sæt hjul, som giver dig et bedre greb. Uanset hvad er der et hjul i denne kategori, som passer til dine behov.

Hjul til løbehjul skal være holbare nok til at modstå alle de knubs, som de bliver udsat for, når du laver tricks.

Kernematerialet på et hjul til løbehjul består normalt enten af nylon eller aluminium.

Hjul med en kerne af aluminium er mere resistente overfor stød. Men de er også betydeligt dyrere end løbehjul hjul med en nylonkerne. Men investeringen kan virkelig være pengene værd, når du først har prøvet et par hjul med aluminiumskerne.

Når du vælger hjul til dit løbehjul, skal du overveje hvilket miljø, du primært skal køre i. Hvis du kun skal bruge dit trickløbehjul i indendørs haller og ramper bør du gå efter et forholdsvist hårdt sæt hjul. Hvis du bruger dit løbehjul til transport, børn du vælge et sæt blødere hjul, fordi dette vil give dig et mere smooth ride.

Kompatibiliteten af løbehjuls hjul

Hjul til trickløbehjul er lavet i forskellige størrelser. De fleste har en hjuldiameter på 100 mm og 110 mm. Men ikke alle hjul er kompatible med alle løbehjul. Så før du køber nye løbehjuls hjul, skal du huske at tjekke hvilken størrelse, som er kompatibel med lige netop dit løbehjul.

Husk: De fleste hjul til løbehjul er komplette med kuglelejer og spacere, medmindre produktbeskrivelsen og specifikationerne siger noget andet.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser