MENU
Gear
Filter
 Pris
 Mærker

Diabolo & Yoyo

Filter »

Diabolo

En diabolo er et sjovt jonglere legetøj for alle aldre, også kaldet djævlespil på dansk. Det er et simpelt legetøj oftest fremstillet af gummi med en metalkerne, samt en medfølgende nylonsnor og to træstave. Du kan lave mange forskellige tricks med en diabolo, både alene og sammen med dine venner. Diabolo legetøjet stammer fra den kinesiske yoyo, men er designet i andre materialer og størrelser.

Hvordan bruger jeg min Diabolo?

Den mest grundlæggende bevægelse med diabolo legetøjet er at jonglere den frem og tilbage på snoren. Efter du mestrer det, kan du øve dig i at smide diaboloen op i luften og gribe den igen på snoren. Det er muligt at udføre mange forskellige tricks med en diabolo, både med snoren, træstavede og ved hjælp af kropsbevægelser. Derudover kan flere diabolos spinde på én snor på samme tid.

Yoyo

En yoyo er et enkelt og sjovt legetøj, som har været populært igennem flere generationer. En yoyo er designet med to runde plader med en lang snor imellem.

Hvordan bruger jeg min yoyo?

Du skal starte med at fastgøre enden af snoren til din langefinger, hvorefter du kan smide yoyoen i en glidende bevægelse væk fra dig, hvilket vil få yoyoen til at spinne. Hvis du mestrer det, kan du forsætte til det næste niveau med tricks, som oftest udføres ved at lave et ryk med hånden, efterfulgt af trickets bevægelse. Tricks kan både laves med snoren og løkken.

Vi er e-mærket