×
Menu

BMX Handsker

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Hvad er BMX-handsker?

At have et par gode BMX-handsker spiller en vigtig rolle - uanset om du kører freestyle, race eller dirt jump på BMX. Handskerne er tynde og fleksible, så du har fuld fingerfærdighed, og så er de lavet af slidstærke stoffer som fx syntetisk læder og polyester for at beskytte dine hænder mod skader i tilfælde af, at du styrter. De bedste BMX-handsker giver et effektivt grip på fingrene og på håndfladerne. Dette giver god kontrol over bremserne og styret, så freestylere kan lave masser af barspins.

BMX-cykelhandsker skal også gerne have ventilationshuller, så du undgår at få svedige hænder. Forstærkninger ved tommelfingrene er også en fordel i forhold til handskernes holdbarhed.

Den rette størrelse BMX handsker til børn og voksne

Et par tætsiddende BMX-handsker giver komfort og kontrol, når du cykler. Er de for store eller for små, risikerer du at miste den fingerfærdighed, der skal til for at have et godt greb i forbindelse med tricks og opbremsninger. Handskerne fås i størrelser, der passer til unge, og ellers i størrelserne XS til XL. Der er som regel en størrelsesguide til det enkelte produkt, som kan hjælpe dig med at finde frem til den korrekte størrelse. Et nyt par handsker skal sidde stramt, men ikke for stramt, når du tager dem på. Over tid vil de udvide sig lidt, og nogle modeller kommer med velcrolukning for at give en endnu bedre pasform.


Når man styrter, går det også ofte ud over knæene. De skal også være godt beskyttede, så tjek vores udvalg af BMX knæbeskyttere ud.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser