×
Menu

Håndtag til løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Håndtag længde
Bar-ends kompatible med
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Håndtag til løbehjul - komfort og kontrol

I denne kategori kan du finde farverige håndtag - også kaldet scooter grips - til løbehjul i mange designs og størrelser, som passer til dit trick løbehjul. Håndtagene giver dig mulighed for at pimpe dit løbehjul, så den matcher din personlighed og er et sikkert blikfang i den lokale skate park.

Håndtag til løbehjul er essentielle for at opnå bedre kontrol over dit løbehjul, når du laver tricks og landinger. Samtidig giver det dig et mere komfortabel ride. Løbehjul-håndtagene er lavet af gummi, skum eller et mix af begge materialer for at tilføje komfort og sikkerhed.

Løbehjul håndtag - Bar ends og flanger

Håndtag til løbehjul bliver produceret af forskellige brands, hvor Odi og Ethic DTC er de mest populære. For at lukke enderne på din bar, foretrækker nogle brands at bruge såkaldte bar ends og plugs. Andre håndtag til løbehjul er allerede lukkede eller bruger en flange. Håndtag med flanger har en rund skive fra indersiden af håndtaget. Disse løbehjul håndtag er lette at holde om, og de giver dig god kontrol, men kan eventuelt gøre det sværere at lave bar spins.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser