Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Håndtag til løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Håndtag længde
Bar-ends kompatible med
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Hvad er håndtag til løbehjul?

Håndtag til løbehjul er afgørende for, hvordan det føles at køre på dit løbehjul - især når du laver tricks. Håndtag til trickløbehjul kan hjælpe med at absorbere vibrationer og øge komforten, når du står på løbehjul. Løbehjul håndtag er oftest lavet af gummi, skum eller en kombination af disse.

De fleste brands laver deres grips i et bredt udvalg af farver og stilarter, og derfor er det oplagt at bruge sine grips til at skabe et personligt udtryk på sit setup.

Med tiden vil håndtagene på dit løbehjul blive slidte og kræve en udskiftning. Hvis du ikke skal genbruge dine håndtag, kan du fjerne dem med en saks eller en kniv. Når du skal sætte nye på, kan du smøre indersiden af håndtagene og den yderste del af din bar, og dermed bliver du let i stand til at sætte håndtagene på.

Håndtag til løbehjul: bar ends og flanges

Bar ends - eller styrpropper - sættes på i begge sider af din bar, og de spiller en afgørende rolle ift. at absorbere slag og at sikre, at din bar holder i lang tid.

Nogle håndtag har såkaldte flanges som er en høj kant på indersiden af håndtaget. Flanged grips kan være med til at gøre det let at styre løbehjulet, men samtidig kan de sidde i vejen, når man laver barspins. I nogle tilfælde har håndtagene også flanges på ydersiden, og i så fald dækker disse enderne af din bar, så du ikke behøver at bruge bar ends - dette afhænger af den specifikke model, så husk at tjekke designet på de håndtag, du overvejer at købe.

Er håndtag til løbehjul universelle?

Håndtag til løbehjul har som regel den samme indre diameter, så medmindre andet er angivet, er grebene universelle. Desuden vil mange håndtag til løbehjul passe til BMX og børnecykler. Dog skal du altid tjekke om håndtagene er kompatible med styret. Det er også vigtigt at have for øje, at håndtag til løbehjul fås i forskellige længder, hvor pro-riders ofte går efter lange grips, der er over 16 cm.

Hvis du gerne vil vide mere om scooter grips, kan du tjekke vores guide til køb af håndtag til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser