×
Menu

Longboard Grip Tape

  Filter
Længde
Bredde

Du har måske spurgt dig selv, hvor vigtigt kan longboard griptape være? Svaret er, at det rette stykke griptape er essentielt for din køreoplevelse og for din evne til at kontrollere, manøvrere og blive på boardet.

Så hvordan vælger du det rigtige grip tape til din disciplin?

Det parameter som du bør vælge dit longboard grip tape ud fra er korn størrelsen. Så hvad er korn? Det er alt sin enkelthed den sand-agtige overflade på dit longboard. For at holde det simpelt, jo grovere korn, jo mere trækkræft får du.

Så hvor meget grip/trækkræft har jeg brug for? Først skal du finde ud af om du er til hurtige discipliner så som freeride eller downhill, eller det mere tekniske som freestyle eller cruising.

  • Til freeride/downhill anbefaler vi mellem 25-40 korn
  • Til teknisk freeride, freestyle & cruising bør du vælge mellem 50-80

Design og stil

Du kan naturligvis nøjes med et klassisk stykke sort longboard griptape, men du kan også tilføje lidt ekstra personlighed til dit board, ved at vælge grip tape med mønstre eller motiver.

Nogle boards kommer med en flot overside, så hvorfor ikke vælge et stykke gennemsigtigt grip tape og vise det til verden. Denne slags griptape vil også give dit board et mere surfer-agtigt look.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser