×
Menu

Longboard griptape

  Filter
Farver
Mærker
Længde
Bredde

Bevar kontrollen med longboard griptape

Griptape er det materiale, som klæbes på oversiden af skateboards, og har en tekstur, der minder om sandpapir. Det hjælper med at skabe friktion mellem dine sko og dit board og er helt afgørende for, at du kan bevare kontrollen, når du kører. Griptape anbefales på det kraftigste, hvis du skal pumpe og carve på dit longboard.

Kan man bruge almindelig skateboard griptape til longboards? Det kan man godt, hvis det har den rette størrelse. Men griptape, der er fremstillet specifikt til longboarding, er ofte lidt mere grovkornet, da det skal bruges til en lidt anderledes kørestil.

Griptape fås i forskellige cool stilarter og designs, så du kan tilpasse dit board individuelt. Hvis du synes dit deck er flot, og gerne vil bevare udseendet, kan du overveje om du vil have et gennemsigtigt griptape. Gennemsigtig longboard griptape fungerer på samme måde som almindelig tape, men det skjuler ikke deckets oprindelige design og grafik.

Sådan vedligeholder du dit griptape

Hvis du sørger for at vedligeholde dit skateboard, vil det holde længere, og du bevarer de gode egenskaber, som det bidrager med. Først og fremmest er det vigtigt, at du påfører griptapen korrekt og undgår luftbobler. For at sikre dig, at du gør det helt rigtigt, kan du se vores video, der viser hvordan du sætter griptape på.

Husk også at rengøre dit griptape regelmæssigt for at bevare dets grip, og for at det bliver ved med at se pænt ud. For at holde det rent skal du skrubbe det med en grip tape-rens. Over tid vil al griptape dog blive slidt ned, og det vil blive nødvendigt at skifte det ud.

Hvor ofte du skal skifte dit griptape afhænger af, hvor ofte du skater, og hvilken disciplin du dyrker. Hvis du føler, at der ikke er så godt greb i dit griptape efter du har renset det, er det på tide at få sat noget nyt på.

Hvis du er på jagt efter noget griptape til et almindeligt skateboard, kan du tage et kig på vores udvalg af skateboard griptape.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser