×
Menu

Tilbehør til langrend

Sortering
Nulstil

Sortering

Anvend

Vær forberedt med det rette tilbehør til langrend

Tilbehør til langrend fås i mange forskellige typer og størrelser, men de er allesammen skabt med det samme formål: at gøre din oplevelse på langrendsski bedre end den var før. Tilbehøret på denne side er med andre ord til for at sikre præstationsevnen for dig og for dit udstyr.

Håndvarmere, fodvarmere og varmere til andre kropsdele er helt fantastiske, når man får behov for et ekstra tilskud af varme. De fleste varmepads holder sig varme i over 8 timer, hvilket normalt er tilstrækkeligt til en dagtur. Elektriske støvlevarmere, der har forskellige varmeindstillinger er også fantastiske til at tørre støvlerne efter en våd eller svedig dag i sneen.

Der er også praktisk ekstraudstyr til langrend som det altid er rart at have ved hånden. Skistropper til langrendsski gør, at du kan binde skiene sammen, når du bærer dem fra sted til sted. Uden skistropper kan du risikere, at skiene glider fra hinanden under transport, og de kan blive enormt besværlige at bære rundt på. Til opbevaring af skiene, kan du få vægophæng, der er praktiske i forhold til opbevaring af skiene og forhindrer, at skiene bliver beskadigede eller kommer i vejen.

En anden ting, der forbedrer dine skis præstationsevne er smørelse til skiene. Gå derfor gerne på opdagelse i vores udvalg af voks til langrendsski.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser