×
Menu

Longboard hjul

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Hjulbredde
Hjul hårdhed

Værd at vide

Longboard hjul vs skateboard hjul

Longboard hjul er typisk større og blødere end normale skateboard hjul. Den større diameter giver mere fart og den blødere gummi giver bedre vejgreb - begge dele er en fordel til cruiser-stilen på longboard.

Uanset om du leder efter et sæt longboard wheels til udskiftning af dine slidte hjul, en opgradering af dine hjul eller simpelthen bare leder efter et sæt longboard hjul, som passer til udseendet af dit longboard, kan du være sikker på at finde det her.

Cruiser hjul til stødabsorbering og et mere smooth ride

Til at cruise rundt i gaderne foretrækker de fleste longboard skatere at bruge de blødere hjul, også selvom deres topfart og acceleration falder en smule af det. Grunden til dét er, at bløde hjul har bedre stødabsorbering og derfor er mere behagelige at køre på, når du befinder dig på ujævne veje

Longboard wheels til sliding

Til at slide med, er de hårde hjul oftest det bedst valg. Først og fremmest fordi de har mindre vejgreb, og dette gør det nemmere at slide/glide, men også fordi hårde hjul er mere slidstærke. Når hjulene bliver udsat for sliding, bliver de mere nedslidte end ved normal kørsel, og derfor er det ofte bedst med hårde hjul.

Downhill longboard hjul & hvorfor du bør vælgere den blødere variant

Til downhill skulle man tro, at det gav mest mening at bruge hårde hjul, på grund af den øgede fart. Men dette er i de fleste downhill skateres optik ikke tilfældet. Årsagen til dét er, at du opnår høj fart ned ad bakke - så høj fart at det kan blive svært at dreje uden at hjulene glider. For at sikre sig bedst mod dette, bruges blødere hjul med bedre vejgreb, da det foretrækkes af de fleste at kunne blive på vejen i de situationer hvor netop at blive på vejen er det sværeste.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser