×
Menu

Longboard Hjul

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Hjulbredde
Hjul hårdhed

Værd at vide

Hvilke longboard hjul skal jeg bruge?

Longboard hjul fås i en række former, størrelser og designs. At skaffe de rigtige hjul er vigtigt, da de har stor indflydelse på dit tempo og din stil, når du skater. Longboard hjul er typisk lavet i uretan og er større end almindelige skateboard hjul. De fleste longboard hjul kan bruges til skateboarding, men sørg for, at du har nok fri plads til at undgå wheel bites.

Hvor store skal mine longboard hjul være?

Størrelsen på dine longboard hjul er det, der er det vigtigste at tage højde for. Groft sagt kan man accelerere hurtigere på små hjul, men samtidig er tophastigheden lavere. Større longboard hjul er længere tid om at komme op i fart, men de kan nå en højere tophastighed og har lettere ved at klare et ujævnt underlag. Det mest almindelige er, at longboard hjul har en diameter på 70mm, men de kan variere mellem 64mm og 80mm.

Hvor hårde skal mine longboard hjul være?

Man bruger begrebet durometer til at beskrive hjulenes hårdhed. Hårdere longboard wheels giver bedre acceleration og højere tophastighed. Da de har mindre grip, er det lettere at lave slides med hårde hjul. Blødere hjul vil være langsommere, men til gengæld giver de dig et bedre grip, hvilket gør at de er idéelle til smidig cruising.

Hvis du søger hjul til andre typer af boards, så tjek vores hjul til skateboards og cruiser skateboards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser