×
Menu

Skate Wax

Skate Wax - For glattere slides og grinds

Skateboard voks hjælper dig med at slide og grinde bedre, når du laver tricks på dit skateboard. Du bruger skate wax ved at smøre det på den overflade, som du skal til at skate på, eller du kan også smøre det på undersiden af dit board. Når du smører skate wax på ujævne overflader, hjælper det med at gøre overfladen glat. Voksen udfylder nemlig de små hak og huller, der kan være på de hårde overflader. Med en glat overflade bliver det dermed nemmere at lave tricks uden at falde.

Erfarne skatere bruger skateboard wax

Skateboard voks bruges ofte af erfarne skatere, der ønsker at forbedre deres sliding og grinding evner, når de står på ramper eller grinder på rails/gelændere. Der findes utallige jerngelændere rundt omkring på f.eks. bænke, trapper og i skateparker. Alle disse kan bruges til tricks på dit board. Du skal dog være opmærksom på, at disse metalobjekter ofte har meget grove overflader.

Med skate voks kan du dog gøre den grove overflade mere jævn, så det bliver en hel del lettere at lave slide og grind-tricks - risikoen for at falde bliver også en smule lavere.

Nogle skatere er imod brugen af skate wax, da de mener, at det ikke er hardcore. Det har de måske ret i, men vil du gerne lære at lave slides, er skate wax et smart middel til at hjælpe dig godt på vej.

SkatePro