×
Menu

Freeride ski / Off-piste ski

  Filter
Mærker
Længde
Talje
Køn
Profil
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvad er freeride-ski?

Freerideski, eller offpiste-ski, er lavet til brug udenfor de præparerede pister og i frisk sne. Freeride-ski dækker over ski, der bruges off-piste i nærheden af skisportsstederne, eller i decideret vildt terræn (backcountry), hvor man enten vandrer op ad bjerget eller bliver fløjet op af en helikopter. De uberørte bjergsider er ofte dækket af dyb puddersne. Skiløb i disse forhold kræver, at man bruger ski med en bredere base, der dækker et større område, så man bedre kan flyde på puddersneen. Rocker profil i begge ender af skiene er standard på freeride-ski, da det hjælper med flydeevne og sving.

Hvordan vælger man freeride-ski?

Når du skal købe freeride-ski, er det vigtigt, at du tager højde for, hvor brede de er i taljen, da taljebredden har stor indflydelse på, hvor godt skien præsterer on/off piste. For at gøre livet lettere for dig, har vi forsynet hver produktside med en specifikation, der i procent angiver, hvor modellen præsterer bedst.

Hvis du gerne vil have mulighed for at veksle mellem on- og offpiste, skal du se efter en alsidig freeride-ski, der har en taljebredde på 95 mm - 105 mm. Så kan du både carve på præparerede pister og flyde på frisk puddersne. Hvis du gerne vil have nogle ski, der er lavet specifikt til dyb puddersne, skal du gå efter en taljebredde på 105 mm eller derover.

En anden vigtig faktor i forhold til freeride-ski er længden. En kombination af højde og niveau sammen med kropsvægt og stilart hjælper dig med at finde ud af, hvilken længde, der er bedst til dig.

Find mere information i vores størrelsesguide til freeride / offpiste ski.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser