×
Menu

Dele til Waveboards

En verden af tilbehør til wave boards

I denne kategori finder du alt hvad du behøver for at holde dit waveboard i toppform. Alt fra reservedele som spacers, bolte og hjul casters til dit waveboard til større waveboard dele som hjul og griptape - Vi har endda kegler så du kan træne din carving teknik.

Hold dit Waveboard kørende

Selvom waveboard hjul ikke bliver slidt ned så hurtigt som skateboardhjul, skal du skifte dem en gang imellem. Et nyt sæt hjul vil simpelthen give dig en mere smooth køreoplevelse. I vores udvalg af hjul finder du standard reservehjul, men du finder også blinkende hjul med LED-lys, som aktiveres når du kører. Vi har hjul fra mærker som Flexsurfing og Streetsurfing.

Transporter dit waveboard med stil

Hvis du rejser over længere afstande, er en waveboard taske en fantastisk måde at transportere dit waveboard på. En waveboard taske er specielt designet til at bære waveboards og kommer med en rem, så du let kan bære dit board, mens du har hænderne fri.

Stå ud fra mængden med et fedt griptape

Har du brug for et nyt stykke griptape eller måske vil du bare personliggøre dit bord? Vi har nogle gode og fede stykker griptape - Alt fra et flot ternet design til seje graffiti layouts, vi har det hele. Sørg for at kontrollere, at griptapet passer til din specifikke model waveboard.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser