×
Menu

Kuglelejer til løbehjul

  Filter
Kugleleje præcision

Køb de rigtige lejer til dit løbehjul

Lejerne er en vigtig del af dit løbehjul. De sørger for, at hjulene roterer frit og hurtigt. Her finder du vores udvalg af kuglelejer egnet til løbehjul. Husk at hvert hjul kræver to lejer. Hvis du leder efter et sæt højkvalitetslejer, anbefaler vi at kigge på løbehjuls kuglelejerne i denne kategori. Vi har stållejer, der har eksisteret i mange år, men også nogle nye aktører på markedet, hvor hver detalje er blevet perfektioneret ved perfektion. Vi har også cult-lejer fra Red Bones, der oprindeligt blev fremstillet til skateboards, men er også blevet hentet af scooter riders.

Hvad med keramiske lejer?

Bones Reds kuglelejer fremstilles i stål, men hvis du vil have et meget holdbart og højhastigheds leje, skal du gå til et sæt keramiske lejer.

Hvis et af ​​dine lejer er brudt eller bare i virkelig dårlig stand, behøver du ikke udskifte alle dine lejer. Når det er sagt; hvis dine lejer er et år gamle vil et af lejerne på et tidspunkt brydes, vi vil anbefale, at du erstatter dem alle sammen, mens du er ved det.

Kuglelejerne i et transport løbehjul produceres normalt i en høj ABEC-klassificering. Da disse løbehjul er fremstillet til transport, anbefaler vi, at du vælger en høj ABEC, da dette vil reducere den energi, der er nødvendig for at opretholde hastigheden.

Spacere, der skal bruges mellem løbehjulslejerne, findes i denne kategori.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser