×
Menu

Rulleskøjter - Beklædning & Tilbehør

Hvad skal man have på, når man skater?

At stå på inline rulleskøjter og side-by-side rulleskøjter involverer en masse bevægelse - både af den øvre og den nedre del af kroppen. Skatetøj bør give dig mulighed for at svinge dine arme og bevæge dine ben frit. I et godt sæt skatetøj kan du let bøje benene og bevæge dem frit. Materialet er også en vigtig faktor i forhold til dit outfit på inliners og side-by-side rulleskøjter. Du bør altid bruge hurtigttørrende og elastiske materialer, der giver dig masser af fleksibilitet, når du er ude på dine hjul.

Valget af tøj til skating på inliners og side-by-side rulleskøjter

Først og fremmest skal du altid have et par gode sokker på. De skal være komfortable og være lavet i et åndbart materiale. Til inline skating er det en god idé at have lange bukser på. Jeans eller sweatpants er altid blandt de mest populære bukser hos freestyle og aggressive skatere. De er ikke kun strækbare, men yder også en hvis grad af beskyttelse.

En simpel T-shirt på de varme dage og en skater hoodie om efteråret og vinteren er oplagte valg. På solrige dage kan det også være en god idé med hårde sports solbriller, der ikke hindrer dit udsyn eller går i stykker, hvis du taber dem.

Husk at bruge beskyttelse

Det kan måske være fristende at lade være med at bruge beskyttelse. Men selv de bedste på inliners og side-by-side rulleskøjter bruger hjelme og knæbeskyttere. Overvej også at bruge håndledsbeskyttere og albuebeskyttere - især, hvis du er begynder. Mange skatere har implementeret denne form for beskyttelse i deres skate-outfits, og det bør du også gøre. Hvis det er vigtigt for dig, at beskyttelsen ikke kan ses, er det også muligt at have det på under tøjet.

Hvis du mangler beskyttelse, kan du gå på opdagelse i vores Beskyttelsesudstyr til Inliners og Side-by-side Rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser