Tilbage på skolebænken
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Skibriller

  Filter
Mærker
Ansigtsstørrelse
Linse vejrtype
Udskiftelig linse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Derfor er det vigtigt med Skibriller

Gode skibriller er en vigtig del af dit skiudstyr på pisterne. De beskytter dine øjne mod forskellige vejrforhold som sol, sne, tåge og vind og giver UV beskyttelse. Og som ekstra bonus beskytter de også dit ansigt i kolde vejrforhold. De bedste skibriller kommer med antifog features, åndbar skum og muligheden for at udskifte linsen, så den passer til vejrforholdene.

Hvilken farve bør linsen på mine skibriller have?

Generelt lader mørkere farver mindre lys igennem linsen, hvilket gør dem velegnet til solskin. Hos lysere linser trænger mere lys igennem, hvilket er bedre på mørkere og mere skyede dage. Udover farve har hver linse en VLT bedømmelse i % (Visual Light Transmission). Jo lavere VLT-%, jo mindre lys trænger igennem linsen, hvilket er klart det bedste på en solskinsdag. Jo højere VLT-% jo mere lys trænger gennem linsen, og gør dem optimale til overskyede dage og dage med snevejr.

Nogle skibriller har udskiftelig linse, så du kan bruge den linse, som passer til vejrforholdene. Nogle ski- eller snowboardbriller i vores sortiment kan fås med en ekstra gratis linse

Er Snowboard- og Skibriller det samme?

Det korte svar på spørgsmålet er ja. Om brillerne er fra et brand, som laver ski eller snowboards, så har de samme funktion. Mange brands er neutrale, når det kommer til vinterdiscipliner, så baser hellere dit valg på stil, farve og kvalitet.

For at få mere information om at købe skibriller, kan du besøge Den ultimative Snowboard- og Skibrille Guide

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser