×
Menu

Skibriller

  Filter
Mærker
Ansigtsstørrelse
Linse vejrtype
Udskiftelig linse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Skibriller og farven på linsen - hvilken farve skal jeg vælge?

Generelt lader mørke farver mindre lys trænge igennem linsen, og derfor er skibriller med mørke linser velegnede til solskin. På lysere linser trænger mere lys igennem, og derfor er skibriller med lysere linser bedre på mørke og overskyedeskyede dage. Udover farve har hver linse en VLT bedømmelse i % (Visual Light Transmission). Jo lavere VLT-%, jo mindre lys trænger igennem linsen, hvilket er klart det bedste på en solskinsdag. Jo højere VLT-% jo mere lys trænger gennem linsen, og gør dem optimale til overskyede dage og dage med snevejr.

Nogle skibriller har udskiftelig linse, så du kan bruge den linse, som passer til vejrforholdene. Nogle ski- eller snowboardbriller i vores sortiment kan fås med en ekstra gratis linse

Skal børn bruge skibriller?

Det er vigtigt, at børn bruger skibriller, da det giver beskyttelse i forskellige vejrforhold og sikrer, at man kan se klart, når man står på ski. Linsen på skigoggles til børn filtrerer ikke alene de skadelige UV-stråler, men de giver også afskærmning fra sne og vind. En anden god grund til at bruge skibriller er, at de hjælper med at holde varmen i ansigtet.

Når du skal vælge et par skibriller til dit barn, er der nogle forskellige specifikationer, der kan hjælpe dig med at finde frem til den rette model. Vigtige egenskaber at holde øje med er: antidug, udskiftelige linser og OTG (Over The Glasses giver mulighed for at have skigoggles på samtidig med, at man har optikerbriller på). Hvis man kan skifte linserne ud, kan man anvende forskellige linser alt efter lysforholdene, da man kan få linser, der egner sig til lyse og solrige dage, men også linser, der egner sig til at blive brugt på grå dage med snevejr. De bedste skigoggles til børn har en kombination af disse egenskaber, hvis ikke dem alle på én gang.

Hvis børnene skal have maksimalt udbytte af skiferien, er det afgørende, at de har det rette skitøj på. For at sikre, at de kan bevare en behagelig kropstemperatur, bør de bruge thermoundertøj. Gå på opdagelse i vores udvalg af skiundertøj til børn og juniorer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser