×
Menu

Skibriller

  Filter
Mærker
Ansigtsstørrelse
Linse vejrtype
Udskiftelig linse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Skibriller og snowboard briller

Her finder du hele vores sortiment af skibriller, så du er godt rustet til al slags vejr på skiferien.

Gode skibriller er en vigtig del af dit skiudstyr, især når det er koldest midt på vinteren med mulighed for blæst og snevejr. Ski goggles fås i mange forskellige prislejer, og det, som du får ekstra ved dyrere skibriller er typisk bedre glas, der beskytter dine øjne mod skarpt lys.

Husk at selv når det er overskyet, er der kraftig lyspåvirkning gennem refleksionerne i sneen. Dyrere ski brille dugger heller ikke så nemt som billigere skibrillemodeller. Selvfølgelig følger skibrillernes holdbarhed ofte nogenlunde med prisen.

Skibrille-linsen

Når vejret er gråt og overskyet og måske med tæt snevejr, er det en god idé med en lysere linse – gerne med gul farve. Når vejret på den anden side er lyst og solfuldt, vil en sort, mørkeblå eller grå (generelt mørk) linse være mere optimalt. Det er en fin idé at have et par gode skibriller med den rigtige type linse.

Hvis du vil have optimale forhold, er det en løsning at have to par skibriller med forskellige linser eller en skibrille med udskiftelig linse. Nogle af ski brillerne i vores sortiment kommer også med en gratis ekstra linse, så du er godt klædt på i al slags vejr. For at undgå, at skibrillerne dugger, er de fleste modeller bygget op af flere lag samt belagt med en anti-dug belægning.

Skibrillernes pasform

Et par skibriller bør sidde godt og tæt til ansigtet – dog uden at stramme. Alle de skibriller, du finder hos SkatePro har en justerbar strop til at holde skibrillen på plads. Mange af modellerne har også et godt og bredt panorama-udsyn, så du har bedre overblik over hele området. Vi har også OTG-modeller, der giver plads til dine normale briller inde under skibrillerne.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser