Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Skateboard cruiser trucks

  Filter
Mærker
Aksel Bredde
Hangerbredde
Truck type

Værd at vide

Cruisertrucks der passer til din stil

Der er ingen faste regler for, hvilken type trucks, du skal bruge på dit cruiserboard. Du kan både bruge trucks med standard kingpin og trucks med reverse kingpin, som man kender fra longboards. Dog har de fleste små cruiserboards topmounted trucks, hvilket vil sige, at de er sat fast med bolte og møtrikker på deckets underside.

På cruiserboards er trucksne ofte lidt mere løse end trucks på skateboards og longboards, fordi det giver nogle rigtig gode svingegenskaber.

Hvilken størrelse trucks passer til et cruiserboard?

I forhold til cruisertrucks er tommelfingerreglen, at man skal skaffe nogle trucks, der er ligeså brede som sit deck. Groft sagt vil det sige, at den størrelse, der passer til det fleste cruiserdecks er 150 mm, men man kan også gå efter nogle større størrelser. Hvis du gerne vil have mere information om, hvilken størrelse, der passer til dit board, kan du tjekke vores størrelsesguide til skateboard trucks.

I sidste ende er valget helt op til dig selv, men det er vigtigt, at du sørger for, at der er god plads til hjulene. Hvis dine trucks er for store, er risikoen for wheelbites større, hvilket ikke er så fedt, når man cruiser.

Hvis du får wheelbites, anbefaler vi, at du skaffer dig nogle cruiserboard risers.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser