×
Menu

Skate Hoodies & Scooter Sweatshirts

  Filter
Mærker
Størrelse

Hættetrøjer og Crewnecks: Et must-have i garderoben

Er du ude og skate på en kold og kølig dag, eller kan du bare lide det afslappede udseende og komfortable pasform i skate hoodies og crewnecks? Uanset hvad, kan du være sikker på at finde et stykke skate tøj, der ikke kun holder dig varm, men også får dig til at se fantastisk ud. Vi har et stort udvalg af Skate hoodies, crewnecks og sweatshirts fra de største og mest populære mærker. Du kan endda få vores helt egen SkatePro hoodie som den, vores teamriders bærer.

Praktisk og godt udseende

Hoodies og crewnecks er det perfekte stykke tøj til de dage, hvor det er rart at være ude og køre dine yndlings spots, men er lidt for køligt til at kun bære en t-shirt. Skate hoodies og crewnecks er designet til at give dig en god pasform og giver dig mulighed for at vride, dreje og hæve dine arme uden problemer. Ting der er afgørende, når du hopper trapper, grinder rails, laver flips eller dropper i verts.

Den klassiske skate hoodie og crewneck har været mainstream mode i årtier siden og er en garderobe afgørende for mange mennesker - fra unge børn til gamle pros. Vi har et stort udvalg af hoodies og crewnecks i alle mulige farver og designs. Så uanset om du foretrækker en pullover eller en zip hættetrøje, er du sikker på at finde den her.

Vi tilføjer konstant mere fedt tøj til vores "tøj og sko" kategori, så sørg for at tjekke vores nyeste tilføjelser her.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser