MENU
×

Skate hættetrøjer og Crewnecks

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Skate med skate hættetrøjer eller en crewneck

Er du på udkig efter en skate hættetrøje eller crewneck til, når du er ude at skate eller bare chiller med andre skatere? Så tjek vores udvalg af skate trøjer og crewnecks fra populære skatemærker som Vans. Du kan også finde vores helt egen SkatePro hættetrøje, som vores team riders også kan ses med.

Crewneck eller skate hoodie til køligt vejr

Skating er ikke bare en sport, men en livsstil. Det er derfor noget mange skatere gør hele året rundt, også selvom der er koldt udenfor. Husk dog, at det kan beskadige kuglelejerne at skate i regnvejr, og at ramper naturligvis er bliver meget glatte, og dermed er der derfor større risiko for at falde, hvis du grinder på dem. Bortset fra det, så lad endelig ikke vejret stoppe dig - Skate, cruise, ride hele året rundt! Bare tag en skate hoodie på for at holde dig varm. Vores hoodies og crewnecks indeholder også hovedsageligt bomuld, hvilket gør dem mere behagelige at have på, når man får sved på panden af at skate rundt.

Går du efter et skater look? – Tilføj en skater sweatshirt til din stil

Uanset om du kan lide at skate eller bare godt kan lide looket, kan du med en skater sweatshirt opnå en casual skater stil, og samtidig får du en trøje, der er dejlig og behagelig at have på. Find den skate hættetrøje eller crew neck, som passer til lige netop din stil her iblandt vores udvalg.

Vi er e-mærket