Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Hoodies & sweatshirts

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Hættetrøjer til løbehjul - i skateparken og til transport

Man kan køre på løbehjul på mange forskellige måder. Uanset hvordan du bruger dit løbehjul, får du garanteret brug for en god hættetrøje eller sweatshirt. I forhold til det praktiske giver de god komfort og varme, især på de koldere dage, hvor du ikke kan holde varmen uanset, hvor mange tricks du laver. I forhold til din personlige stil og udtryk er det også fedt at kunne bære en løbehjulshoodie eller sweatshirt med dit favoritbrand eller et look, der passer til din smag.

Forskellige typer af sweatshirts til riders på løbehjul

De fleste riders har personlige præferencer i forhold til hvilket tøj, de kan lide at have på. Hættetrøjer er meget populære hos dem, der kører på løbehjul - både som pullovers eller med lynlås. Hættetræjer med lynlås kan man åbne, hvis de bliver for varmt, og de er lette at tage af og på. Sweatshirts giver ligeså god varme som hættetrøjer, men de er ofte lettere at have på under en jakke, da der ikke sidder en hætte som kan komme i vejen.

Hvis du står på løbehjul og gerne vil have mere frisk tøj til din garderobe kan du tjekke vores udvalg af trick løbehjul T-shirts & jacker til løbehjulsriders.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser