×
Menu

Langrendsstøvler Klassisk

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Kompatible bindinger
Ski type

Værd at vide

Klassiske langrendsstøvler skal passe perfekt

Uanset om du er begynder eller ekspert, så er der ikke noget værre, end at få fødderne i et par langrendsstøvler, som ikke passer ordentligt og giver dig ømme fødder indenfor få timer.

En ting, du skal overveje her, er, at mange bruger tykkere strømper i langrendsstøvler end i skistøvler til alpint skiløb. Derfor bør støvlerne være omkring en halv til en hel størrelse større end dine løbesko.

Klassiske langrendsstøvler i denne kategori er designet til både begyndere og eksperter. Når du er begynder, bør dit primære fokus være at holde fødderne varme med en tykkere liner samtidig med at du vælger en støvle, som giver den rigtige mængde support omkring hælen og anklen. Den ekstra støtte kan til en hvis grad forhindre, at dine ankler kommer ud i positioner, som forårsager overstræk eller skader. Denne type støvle er ideel til den årlige skiferie.

Som begynder kan du også overveje kombi-støvler da de:

  • giver større mængde ankelstøtte
  • har en blød sål
  • kan bruges til både klassisk eller skate - prøv forskellige stilarter inden du investerer i for specialiseret udstyr
  • giver dig mulighed for at udvikle teknik og erfaring

En klassisk langrendsstøvle til mere erfarne langrendsløbere er ofte lettere, hvis du sammenligner med en støvle til begyndere. Udover vægt er den største forskel, at den kommer med tyndere liner. Dette gør støvlen mindre varm og gør den mere fleksibel. De mere avancerede støvler er fremstillet med stivere hælkonturer, som giver maksimal energioverføsel, hvilket er vigtigt, når du skal opnå høj fart.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser