×
Menu

Håndledsbeskyttere til rulleskøjteløb

  Filter
Mærker
Størrelse

Skal jeg bruge håndledsbeskyttere, når jeg står på rulleskøjter?

Håndledsbeskyttere er essentielt beskyttelsesudstyr, uanset om du står på inline rulleskøjter eller side-by-side rulleskøjter. Håndledsbeskyttere til rulleskøjteløb hjælper med at mindske risikoen for skader på håndleddet, når man tager fra med hænderne i forbindelse med styrt. Derfor anbefales håndledsbeskyttere både til begyndere og til erfarne skatere.

Hvilken størrelse skal mine håndledsbeskyttere have?

Håndledsbeskyttere til skating skal sidde tæt omkring håndled og hænder. Hvis de er for løse, kan de glide af, når du skater. Er de derimod for stramme, kan de blokere for blodcirkulationen. Før du vælger et nyt par håndledsbeskyttere til rulleskøjteløb, skal du derfor altid tjekke størrelsesguiden for det enkelte produkt. Som regel vil det være nødvendigt, at du måler omkredsen på din hånd ved knoerne, hvor hånden er bredest (altså ikke ved tommelfingeren eller selve håndleddet).

Hvordan skal håndledsbeskyttere sidde?

Når du tager dine håndledsbeskyttere på, skal du tage skinnen og placere den på undersiden af dit håndled. Placer tommelfingeren i hullet, og nu er du klar til at stramme håndledsbeskytterne omkring dit håndled ved hjælp af velcrostropperne. Skinnen skal altid sidde parallelt med din arm, og selve håndledet skal hvile i den kurve, der er på skinnen.

Alternativt kan du overveje et par handsker i stedet for håndledsbeskyttere. De er mere åndbare, og begrænser ikke din bevægelsesfrihed ligeså meget som håndledsbeskyttere gør. Samtidig vil de dog slet ikke beskytte dit håndled mod slag.

Hvis du gerne vil dækkes yderligere ind i forhold til beskyttelse, når du står på rulleskøjter, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af 3-pak beskyttelsessæt til rulleskøjteløb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser