×
Menu

Spænder til rulleskøjter

  Filter
Mærker

Spænder til rulleskøjter får mange tæsk

Spænderne på din rulleskøjter er en af de dele, der med tiden bliver slidt ned. Især hvis du er aggressive skater, får dine spænder af og til nogle alvorlige tæsk.

I denne kategori, finder du vores udvalg af spænder til rulleskøjter. Spænderne som du finder her er specielt designet til inline rulleskøjter, men kan også bruges til nogle side-by-side rulleskøjter.

Spænder til rulleskøjter er designet til at tage imod hårde slag, men nogle gange går de i stykker. Hvis dette er tilfældet for dig, kan du reparere dine rulleskøjter med et nyt spænde, i stedet for at smide rulleskøjterne ud.

Hvis rulleskøjte spændet går i stykker, skaf et nyt - hurtigt

Hvis spænderne på dine rulleskøjter er i stykker, bør du overveje at anskaffe nye spænder så hurtigt som muligt. Selvom du kan snøre dine rulleskøjter godt til med snørebåndene, så vil det ikke give dig optimal ankel støtte.

Det er ikke altid nødvendigt at købe et nyt spænde fra det samme mærke som dine rulleskøjter, eftersom monteringen oftest er ret universel. Når det er sagt, så er der nogle mærker som ikke kan bruge et hvilket som helst spænde. Hvis spændet er produceret til et specifikt mærke, vil dette fremgå af produkt beskrivelsen.

Her hos Skatepro, tilbyder vi vores kunder 365 dages returret, hvilket betyder at du kan returnere et produkt, så længe det er i samme stand som da du modtog det.

SkatePro