×
Menu

Spænder til rulleskøjter

  Filter
Mærker

Hvad er spænder til rulleskøjter?

Spænder til inline rulleskøjter hjælper med at give en stram og tætsiddende pasform, når du har rulleskøjterne på. Selv om de er lavet til at holde længe, vil de med tiden blive slidte og trænge til en udskiftning. Dette gør sig især gældende, hvis du dyrker skating, hvor skøjterne bliver udsat for mange slag og belastninger - fx aggressive skating. Hvis du monterer et nyt spænde på dine rulleskøjter, får du på en nem måde frisket dine rulleskøjter op, og du slipper for at købe helt nye rulleskøjter.

Selvom det er muligt at skate uden spændestropper, er de vigtige for at give dig optimal ankelstøtte. Når du køber nye inline skate-stropper, skal du huske, at mange designs er bygget til at fungere med specifikke mærker, så sørg for at tjekke produktbeskrivelsen, før du køber.

Montering af nye spænder på inline rulleskøjter

Før du sætter dit nye spænde på, skal du tage forringen ud og afmontere den gamle rem. For at fjerne den gamle rem skal du bore ringen(e) på spændehovedet ud så spændehovedet løsner sig (det er muligvis nødvendigt med at ordentligt metalbor). Når du har fået fjernet det gamle spænde, skal du bruge de nye skruer til at skrue det nye spænde på plads. Når de sidder ordentligt kan du komme ud og skate!

Hvis det er snørebåndende på dine rulleskøjter der er slidte, kan du tjekke vores udvalg af tilbehør til inline rulleskøjter, hvor du både kan finde snørebånd og meget andet praktisk udstyr til dine rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser