×
Menu

Fjeldski

  Filter
Mærker
Længde
Voks
Ski type

Værd at vide

Fjeldski har et bredt design

Efter et årstid eller to på alpine pisten ønsker nogle mennesker at opdage backcountry - eller BC som det hedder. Ud i BC, kan du opleve skønheden i det uberørte landskab på et helt nyt niveau. Fra smukke træer, de uberørte pude linjer og uberørt pow, er det den slags skiløb, hvor du virkelig får se naturens skønhed.

Fjeldski er bygget med et bredere design, hvilket gør dem velegnet til denne slags skiløb. Dette gør fjeldski optimal både i blød sne og på hårde/isige overflader.

Det bredere fjeldski design sikrer, at din kropsvægt fordeles over et større overfladeareal, hvilket reducerer chancen for at falde ned gennem den bløde sne. Det kan dog være svært at få et anstændigt fodfæste med fjeldski, da de er lavet med stålkanter for at sikre et bedre greb på hårde overflader. Nogle fjeldski er udstyret med specielt stof også kaldet hud, i stedet for voks på skiene. Huden er designet som selvklæbende stofstrimler, som forhindrer dig i at glide baglæns.

Fjeldski - Tager du med liften?

Generelt kan langrendskiløb opdeles i disse to hovedkategorier:

Adgang med skiliften

Denne type langrendskiløb foregår på steder, hvor bjerget er tilgængeligt med skilifte. Dette kaldes ofte "side-country" og "slap-country". Skiløb udenfor pisten er utvivlsomt mere farlig end almindelig skiløb på pisten, og det er også tilfældet, selvom du er tæt på en pist.

Ægte fjeldski langrend

Karakteriseret af den menneskeskabte stigning og den begrænsede patruljering af skisportmulighederne, er ægte fjeldski langrendskiløb for den sande opdagelsesrejsende. Selvom du er ude alene eller med en lille gruppe mennesker, behøver ægte fjeldski langrendskiløb ikke at være ekstremt. På den anden side anbefaler vi dig altid at bringe en lavine-transceiver, når du går på fjeldskitur.

Tjek vores sortiment af lavineudstyr.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser