×
Menu

Rullehockey tilbehør

Værd at vide

Bliv bedre til rullehockey med det rette udstyr

På denne side finder du et udvalg af udstyr til rullehockey. Udstyret kan bruges til at forbedre dit spil. For eksempel har vi kompressionssokker, som reducerer ømhed og giver mere energi i benene. Du finder også drikkedunke. Drikkedunken hører til det helt essentielle hockeyudstyr, da du altid skal opretholde en god væskebalance, når du spiller.

Du finder også et udvalg af beskyttelsesudstyr til rullehockey. Fx jock straps og tandbeskyttere, der kan være fordelagtige at have på, når der kommer en puck flyvende mod dig, og du ikke kan undgå at blive ramt. Selvfølgelig skal du også have andet beskyttelsesudstyr på, når du spiller. Tag et kig på vores udvalg af beskyttelse til hockey, og find det du skal bruge.

Bedre grip og bedre præstationer med rullehockey tape

Tape til hockeystaven kan forbedre dit spil på mange måder. Det kan bruges på bladet, skaftet og håndtaget, og det bruges af næsten alle, der spiller rullehockey. Det er lavet af de samme materialer som den tape, man bruger til ishockey, så hvis du både spiller ishockey og rullehockey, kan du bruge den samme tape til begge dele.

Ved at bruge tape på hockeystavens skaft og håndtag kan man få et bedre greb om staven. Hvis man bruger hockeytape på bladet, kan man opnå bedre kontrol over pucken. Som regel er hockeytape sort eller hvid og det fås i forskellige bredder.

Hvordan sætter man tape på sin rullehockey stav?

Der findes ingen faste forskrifter for, hvordan man skal bruge tape på sin hockeystav. I forhold til bladet, er der nogle spillere, der starter ved bladets “hæl” og bevæger sig frem mod bladets “snude”, men andre gør det i den modsatte retning. Det er helt op til personlige præferencer. Det mest afgørende, når du taper bladet på din stav, er, at du gør det i et jævnt lag. Du bør gøre det vertikalt og forsøge at overlappe halvdelen af tapens bredde. Når du har påført tapen, er det en god idé at gnubbe den, så den føles smidig. På den måde vil tapen holde længere.

Hvis det er blevet tid til at skaffe en helt ny hockey-stav, kan du tjekke vores udvalg af rullehockey stave.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser