×
Menu

Rullehockey tilbehør

Værd at vide

Det bedste rullehockey tilbehør der findes

Street eller rullehockey er en af mest populære sportsgrene, som spilles på inlines eller rulleskøjter. Spillet er i sig selv meget simpelt og minder meget om den lidt koldere version; Ishockey

Vi har et stort udvalg af forskelligt rullehockey tilbehør og street hockey tilbehør, som passer til enhver der nyder denne sport. I denne kategori, kan du også finde skridtbeskyttere. Dette er en meget vigtig del af sikkerhedsudstyret når du spiller hockey.

Vi har også aksler og hjulbolte til hi-lo setups, hvor de to bagerste hjul er større end forhjulene, for at give spilleren en større grad af manøvredygtighed, samt evnen til at dreje skarpere.

Eftersom rullehockey er en høj intensitets sport, kan dine støvler let komme til at lugte dårligt. I kategorien med vores streethockey tilbehør, kan du derfor finde en desinficerende spray, så du let kan holde lugten på afstand. Det vil også forlænge levetiden på dine rulleskøjter, så du spare penge i det lange løb.

Du får måske brug for en bremse

Selvom hockey bremse metoden stammer fra rulle og street hockey, foretrækker nogle spillere at bruge en rigtig bremse. Især nye spillere, som ikke er komfortabel med hockey bremse metoden, vil drage fordel af at købe og anvende en rigtig bremse.

Bremsesystemet i denne kategori passer ikke på alle skøjter og kan maksimalt bruges med 110 mm hjul. Vi har dog ikke mødt en hockeyspiller, som bruger så store hjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser