×
Menu

Albuebeskyttere - Skøjter

  Filter
Størrelse

Beskyt albuerne, når du er på ude på isen

Albuebeskyttere til skøjteløb er et ofte overset stykke beskyttelsesudstyr, men det burde de ikke være. Albuerne er nogle skrøbelige led, hvor der løber mange nerver igennem, så de bør beskyttes, enten med albuebeskyttere med hårde plastikskaller eller med bløde beskyttere.

Albuebeskyttere til is- og kunstskøjteløb er en god idé, hvis man af og til falder på sine skøjter. Dette gælder for eksempel begyndere på skøjter eller kunstskøjteløbere, der træner nye moves. Før du vælger et sæt beskyttere, er du nødt til at overveje, hvilken type, du gerne vil have. Albuebeskyttere til skøjteløb kan have hårde skaller og give en høj grad af beskyttelse, men man kan også få “ærmer”, der kan bruges under jakken eller trøjen. Når du har besluttet dig for, hvilken type, du gerne vil have, skal du følge produktets størrelsesguide for at sikre, at de passer så godt som muligt.

Du kan også købe et sæt, der både inkluderer knæ- albue- og håndledsbeskyttere. På den måde kan du nemt og billigt skaffe beskyttelse til nogle af de vigtigste led på din krop. Tag et kig på vores udvalg af beskyttersæt til skøjteløb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser