×
Menu

Aggressive Skate Frames / UFS Frames

  Filter
Mærker
Frame-type

Værd at vide

Frames til aggressive rulleskøjter er bygget til grinds

Aggressive frames er en af de vigtigste komponenter på dine stunt rulleskøjter. De holder ikke bare hjulene på plads, men de bruges også til at grinde på. Og som bekendt er grinds et helt centralt aspekt ved aggressive skating. De fleste frames til aggressive rulleskøjter er derfor lavet i tyk plastik, så de kan tåle at blive udsat for alle dine grinds.

Alle frames til aggressive rulleskøjter bruger det såkaldte Universal Frame System (UFS) til montering. UFS-frames er kompatible med alle støvler til aggressive rulleskøjter - uanset mærke. Med UFS-frames er det let og bekvemt at opgradere og tilpasse dine aggressive rulleskøjter.

De forskellige typer af frames til aggressive rulleskøjter

Der findes mange forskellige typer af frames til aggressive rulleskøjter, men de tre vigtigste typer er anti-rocker, flat og freestyle.

Anti-rocker frames

Anti-rocker frames er den mest udbredte type, og de anbefales generelt til begyndere på aggressive rulleskøjter. De har fire hjul på hver frame, men de midterste hjul er mindre, og er lavet i hård plastik. Dette design giver god plads til, at man kan lave grinds.

Flat frames

Flat frames er bygget til at have fire hjul i samme størrelse. I modsætning til anti-rocker frames, rører alle fire hjul jorden på flat frames. Det er klart flat frames, der er lettest at styre, og de er enormt gode til at skate bowl og transitions. Da din vægt fordeles ligeligt på alle fire hjul, er der også gode chancer for, at dine hjul vil holde i længere tid.

Freestyle frames

Freestyle frames kan kendes på, at der kun er to hjul på hver rulleskøjte, og at der er masser af plads i mellem de to hjul. På grund af dette design er freestyle frames rigtig gode til grinds, og man undgår fuldstændig risikoen for wheelbites. Med freestyle frames er det muligt, at grinde på mange forskellige obstacles.

Uanset hvilken form for frame du ender med at gå efter, er det vigtigt, at du vælger en frame, der er stor nok til dine hjul. Hvis du leder efter et nyt sæt hjul til dine aggressive rulleskøjter, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af hjul til aggressive rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser