Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Trick løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Total højde
Compression type
Headset-type
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Trick Løbehjul - Stærkere end almindelige løbehjul

Trick løbehjul, eller stunt løbehjul er et ekstra solidt løbehjul, der er lavet specielt til tricks og stunts. Det er et nyere type løbehjul, som opstod da mange begyndte at køre "freestyle" på løbehjul, og man fandt ud af, at de traditionelle løbehjul ikke kunne holde til de store belastninger ved tricks.

Kendetegn ved trick løbehjul

Trick løbehjul ligner almindelige løbehjul, men for at få størst mulig styrke og holdbarhed, forsøger producenterne at eliminere alle svage punkter på et løbehjul, og derfor kan trick løbehjul typisk hverken justeres i højden eller foldes sammen.

De fleste ønsker, at et løbehjul både er stærkt og let, og da de to egenskaber normalt er modstridende, forsøger producenter at være innovative både med materialer og specielle konstruktioner. Derfor findes der også specialdele til trick løbehjul, der koster mere end et helt løbehjul.

Nogle af de dele som producenterne særligt arbejder med, er

  • Kraftig bund (deck) samt hals (neck)
  • Lettere og stærkere hjul
  • Onepiece bar
  • Stærkere t-tube / crossbar
  • Kraftige clamps


De dyre trick løbehjul bygges ofte med compression systemerne SCS, ICS eller HIC. De er konstrueret forskelligt, men giver alle tre en mere solid styremekanisme, der samtidigt roterer lettere. Derudover er et compression system nemmere at justere og vedligeholde.

Standard trick løbehjul eller custom?

Løbehjulene på denne side er alle komplette løbehjul, hvor producenten har lavet alle delene selv. Det sikrer dig at delene passer sammen, og giver dig typisk mere løbehjul for pengene end, hvis du køber delene enkeltvis.

Der findes rigtig mange gode standard trick løbehjul, som både vil tilfredsstille begyndere og de mere øvede brugere. Løbehjulene svinger dog meget i pris, og det er typisk fordi der er stor forskel på kvaliteten af de dele, der er anvendt. Derfor anbefaler vi generelt, at man vælger at købe anerkendte mærker.

Dygtige riders ønsker ofte et stunt løbehjul hvor alle dele er i den bedste kvalitet, og de vælger derfor ofte at købe et custom trick løbehjul. Custom betyder at løbehjulet er ”customized”, og det dækker både over komplette stunt løbehjul, der er sammensat af eksperter, og stunt løbehjul hvor man selv sammensætter delene efter egne specifikke ønsker og behov.

SkatePro tilbyder både komplette custom stunt løbehjul, der er sammensat af vores egne eksperter, samt muligheden for helt selv at sammensætte sit løbehjul med vores Byg et løbehjul værktøj.

Læs mere om Trick løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser