×
Menu

Løbehjul til børn & justerbare løbehjul

  Filter
Mærker
Total højde
Maks. brugervægt

Værd at vide

Løbehjul børn - nemmere at styre for de små

Løbehjulene på denne side er designet til børn, og sikrer at de får en god start med at køre på løbehjul. Mindre børn kan have svært ved at køre på almindelige løbehjul. Derfor vil vi ofte anbefale forældrene at vælge de løbehjul, der er udviklet specielt til mindre børn.

Løbehjul til børn er typisk lettere og har en lavere bar, som gør det nemmere at styre løbehjulet.

Løbehjul til børn med store hjul

Der laves mange forskellige typer løbehjul til børn, og de har alle forskellige fordele. Der laves bl.a. en række løbehjul med store hjul, som enten er solide eller med luft i. Store hjul forbedrer sikkerheden og komforten, fordi de store hjul generelt ruller lettere henover småsten og ujævnheder. Er der luft i hjulene, vil de typisk fjedre mere og derfor give øget komfort.

Vi vil aldrig anbefale, at børn kører i grus eller på ikke-asfalterede stier, men hvis de nu gør det alligevel, så bør du måske overveje et løbehjul med store hjul - og evt. også lufthjul.

Trehjulet løbehjul til børn

Almindelige løbehjul har kun 2 hjul, og mange børne-løbehjul er bygget over den samme skabelon. Der er dog kommet en række innovative løbehjul, der udfordrer det traditionelle design. Et af dem er et trehjulet løbehjul, som giver større stabilitet, især hvis barnet står stille.

Løbehjul med 3 hjul har dog også den ulempe, at de som udgangspunkt styrer lidt dårligere end et normalt løbehjul, med mindre producenten har fundet en innovativ måde at løse problemet på. Nogle løser dette ved at flytte de to hjul til bagenden af løbehjulet, mens andre indbygger flex i styringen.

SkatePro anbefaler, at forældre vælger et trehjulet løbehjul til de allermindste, fordi det giver bedre balance, når de første meter skal rulles.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser