×
Menu

Skaterhjelme Børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Værd at vide

Børnecykelhjelm eller børneskaterhjelm?

En børnehjelm er den vigtigste beskyttelse , når dit barn begynder at skate, køre på løbejhul eller cykel.

Selvom skaterhjelme til børn og almindelige cykelhjelme har meget tilfælles, er der alligevel nogle forskelle, når det kommer til sikkerhed. Du bør være opmærksom på forskellene, inden du køber en hjelm til dit barn. Der er to store forskelle:

  • En skate hjelm til børn er lavet til at kunne klare flere slag, mens en almindelig cykelhjelm skal udskiftes efter ét hårdt slag.
  • Skaterhjelme har en form der også sikrer dit baghoved imens almindelige cykelhjelme ikke går hele vejen ned til nakken.

De har forskellige teststandarder og forskellige godkendelsescertifikater, men mange skaterhjelme til børn er også godkendt til brug med cykel (BMX hjelme til børn er også inkluderet her). Derfor bør du altid tjekke certifikatet i dit barns hjelm.

Certifikatet EN 1078 ses ofte på vores hjelme og betyder at hjelmen er godkendt til både at skate og cykle med. Så hvis du er interesseret i en skater, cykel, BMX eller endda en løbehjulshjelm, skal du gå efter en med EN 1078 certifikatet.

Hvordan bør en skaterhjelm til børn sidde?

For at opnå den bedst mulige beskyttelse, er en god pasform afgørende. Hvis dit barn ryster sit hoved lidt og hjelmen ikke bevæger sig, er pasformen ofte optimal. Udover det skal stropperne på hjelmen danne en Y form under øret, uden at røre øret.

Alle børnecykelhjelme kommer med polstring for en bedre pasform og komfort. Derudover kommer de fleste hjelme med et justerbart lukkesystem i nakken, for at sikre at den sidder godt.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser