×
Menu

Skaterhjelme til børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Skal børn bruge skaterhjelm?

Uanset om dit barn er begynder eller har masser erfaring med at stå på rulleskøjter: skaterhjelme til børn regnes for at være noget af det vigtigste beskyttelsesudstyr. En børne skaterhjelm nedsætter risikoen for hjerne- og hovedskader.

I modsætning til cykelhjelme, dækker børne skaterhjelme hele baghovedet, hvilket er en god sikkerhed at have, hvis barnet falder bagover. Under hjelmenes hårde plastikskal er der forskellige former for skummaterialer og polstring, som sikrer optimal pasform.

Hvad er vigtigt, når man skal vælge en skaterhjelm til børn?

En skaterhjelm skal altid sidde stramt på hovedet. Hjelmen skal ikke være for stor, og den skal helst ikke kunne bevæge sig omkring på hovedet. En hjelm der sidder for stramt kan være ubehagelig og give hovedpine. For at finde den perfekte størrelse, skal du måle barnets hovedomkreds over ørerne med et blødt målebånd. Husk også et tjekke størrelsesguiden for den specifikke model, du kigger på, da de forskellige producenter designer hjelmene forskelligt.

Alle skaterhjelme til børn som du finder i denne kategori er certificerede, så du kan vælge præcis den hjelm, dit barn synes bedst om. I produktbeskrivelserne vil du se nogle af de mest almindelige godkendelser som EN, CPSC og ASTM. Hvis hjelmen har en eller flere af disse godkendelser, er det sikkert at bruge dem på rulleskøjter og skateboards.

Hvis du er interesseret i at skaffe et sæt med beskyttere, skal du huske at tjekke vores udvalg af knæbeskyttere og albuebeskyttere til børn.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser