Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Inliners - dame

  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Særlige karakteristika ved inliners til damer

Bortset fra det visuelle design, minder inline rulleskøjter til kvinder meget om herremodellerne. Nogle af dame inliners er dog designet specifikt til den kvindelige anatomi, hvor bredde, form og cuff-højde er anderledes.

Inliners der er designet til kvinder er smallere, så de passer til kvinders smallere fødder. Cuff'en er lavere på kvinderulleskøjter, da lægmusklerne sidder lavere på kvinders ben end på mænds ben.

Sådan vælger man de rette rulleskøjter til kvinder

I forbindelse med valget af nye rulleskøjter, er der tre hovedfaktorer, som man skal tage højde for: støvletype, størrelse og hjulstørrelse.

Først skal du vælge om du vil have en støvle med hård eller blød skal. En hård skal yder mere ankelstøtte og kontrol. En blød skal er mere åndbar, komfortabel, og så er den optimal til fitness skating. Rulleskøjter er forskellige fra brand til brand, så husk at tjekke størrelsesguiden og at måle dine fødder, inden du køber et par nye rulleskøjter.

Hjulenes diameter spiller en afgørende rolle for rulleskøjternes egenskaber. For det meste ligger diameteren et sted mellem 80 mm og 125 mm. Mindre hjul anbefales ofte til skatere, der gerne vil udføre skarpe sving, køre slalom eller som gerne vil køre korte eller mellemlange distancer. Større hjul, der ligger mellem 90 og 125 mm, er optimale, hvis man gerne vil tilbagelægge længere distancer.

Hvis du gerne vil vide mere om inline rulleskøjter, kan du tage et kig på vores guide til køb af fitness inliners.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser