MENU
Rulleskøjter
Værd at vide
Filter
 Pris
 Mærker
 Sko størrelse

 Hjuldiameter
 Frame-materiale
 Støvle/Skal type

Pige/dame Rulleskøjter - Inliners

Herre|Pige/dame|Børn
Filter »

Inliners til damer

På denne side kan du finde pige rulleskøjter/rulleskøjter dame, startende fra størrelse 35 og opefter. Rulleskøjterne kan bruges til træningsløb eller til mindre ture rundt i byen. Alle disse rulleskøjter til piger er til begyndere og letøvede rulleskøjteløbere. Så hvis dine rulleskøjter skal bruges til generel træning, er dette det rigtige sted at lede.

De fleste inliners dame rulleskøjter i denne kategori har, som inliners til mænd, et neutralt design. Dog er der i denne kategori lidt flere inliners med forskellige farver, ligesom mange af modellerne har en smallere pasform end mande skøjten. Der er desuden også nogle modeller, som kan føres uden på ens egne sko, hvilket giver rulleskøjten et mere personligt udtryk.

Klinger og hjul til rulleskøjter til piger

Inliners dame fås med enten plastic/komposit klinge eller en aluminiums klinge. Plastik klingen er ofte blød og giver mere modstand, så man skal arbejde mere for at få fremdrift. Aluminiums klingen er hårdere, hvilket giver retningsstabilitet og gør rulleskøjterne hurtigere.

De fleste rulleskøjter til piger i denne kategori har forholdsvis store hjul, da disse tillader højere fart end de små, hvilket er praktisk hvis man bruger sine inliners til træning. Desuden har de som oftest en middel hårdhed (omkring 83-84A). Bløde hjul giver et godt vejgreb, men sænker samtidigt hastigheden. Meget hårde hjul er bedst egnede til sportsgrene som speed skating og aggressive. De er hurtigere end bløde hjul, men til gengæld ikke så stødabsorberende.

Få hjælp til at vælge den rigtige model og størrelse ved at læse om Køb af rulleskøjter.

Vi er e-mærket