×
Menu

BMX til børn

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Stel Top Tube
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

BMX til børn: Det perfekte fundament til en livslang passion.

Er dit barn ved at tage sine første skridt ind i den fantastiske BMX-verden? Med en af de BMX cykler til børn, som du finder her, giver du dem uden tvivl den bedst mulige start.

Uanset om det er en race BMX, freestyle BMX eller en balancecykel, du leder efter, kan du være sikker på at finde det her. Alle de komplette cykler, du finder her, er både drenge BMX-cykler og pige-BMX-cykel.

På trods af den lille størrelse er de fleste af vores BMX-cykler til børn designet med ægte BMX-geometri, så dit barn kan få den rigtige BMX-følelse og lære de mest basale tricks.

En balancecykel er et perfekt valg til den mindste børn

Du er aldrig for ung til at begynde at nyde den frihed, en cykel giver. Hvis dit barn ikke kan køre på en normal cykel endnu, er en balancecykel et godt alternativ.

Disse "børne BMX-cykler" giver dit barn det perfekte grundlag for at træne hans eller hendes finmotoriske færdigheder og balance, når de kører rundt i indkørslen eller på legepladsen.

Vi anbefaler altid at bære en hjelm, når du kører på en BMX-cykel. Du finder vores store udvalg af børnhjelme lige her .

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser