×
Menu

BMX til børn

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Stel Top Tube
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvad kendetegner BMX-cykler til børn?

BMX til børn er præcis ligesom BMX-cykler til voksne. Forskellen er, at de er nedskalerede i størrelsen, så helt unge riders har mulighed for at køre på ægte BMX-cykler i høj kvalitet. BMX-cykler til børn er holdbare, adrætte og lette. Stellene er oftest lavet i stål eller aluminium.

Man kan købe komplette børne BMX-cykler, som er samlede og klar til brug. Hvis barnet ender med at elske sporten, kan man altid opgradere cyklen med forskellige aftermarket parts.

Hvilken størrelse BMX passer til mit barn?

Hvis barnet skal have maksimalt udbytte af BMX-cyklen, er det vigtigt, at I skaffer en cykel i den helt rette størrelse. Barnets højde er den vigtigste faktor i forhold til, hvilken størrelse cyklen skal have. Jo højere barnet er, des større bør cyklen være. Størrelsen på BMX-cykler måles på hjulenes diameter samt overrørets længde (top tube).

På BMX-cykler til børn, er hjulene som regel enten 12, 14, 16 eller 18 tommer. Overrøret er som regel mellem 11 og 19 tommer langt. Du kan finde mere information om størrelser på BMX-cykler i vores størrelsesguide til freestyle BMX.

Hvad med løbecykler?

I vores kategori med BMX til børn, finder du også vores udvalg af løbecykler. Når barnet suser omkring på en løbecykel styrkes balance- og koordinationsevnen. De er designet til at blive brugt af børn helt ned til to-års alderen.

Husk, at barnet skal have beskyttelsesudstyr på, når det kører BMX. Gå på opdagelse i vores udvalg af beskyttelsesudstyr til børn, der kører BMX.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser