×
Menu

Freeskate Gear & tilbehør

I free skating har du brug for slalomkegler til træning

Freeskating er en sjov måde at tilbringe tid udenfor med skating. Slalom og hop er nøgleelementer i denne stil, og du vil blive forbløffet over de proskatere, der flyver ind og ud mellem slalomkeglerne med høje hastigheder. Denne manøvre kræver en masse øvelse og dygtighed, og hvis du vil træne eller finpudse det, skal du have et sæt slalomkegler. Disse fås i denne kategori for freeskates tilbehør.

Vi har et par forskellige skate-kegler, men de har alle det til fælles, at de har den perfekte hårdhed. Det betyder, at de er bløde nok til ikke at gå i stykker så let, men samtidig hårde nok til ikke at blive fanget i revner i underlaget.

Vores mest populære inline kegler er fra Powerslide, som kommer i sæt med 10, mens du får 20 skate kegler, hvis du vælger et sæt fra Tempish eller Seba.

Du finder også forskellige frames, liners, støvler, bolte, aksler og spænder i denne kategori. De fleste af disse produkter er universelle, men nogle af dem kan kun være egnet til specifikke rulleskøjter. Hvis dette er tilfældet, vil det blive angivet i produktbeskrivelsen. Stadig i tvivl? Tøv ikke med at give vores Customer Connection Team et opkald eller bare send os en mail.

Slalom kegler er til både sjov og konkurrence

Når du er i stand til at "sætte" din første slalom-tur, vil du normalt gerne finpudse stilen efterfølgende. For nogle er dette starten på en årlig rejse med perfektion og justering af sin slalomteknik, der slutter af med at konkurrencer om arrangementer over hele verden.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser