MENU
×

Børneskøjter

  Filter
Mærker
Størrelse
Sko størrelse
Støvle/Skal type
Støvlemateriale
Inderstøvle detaljer

Her finder du vores udvalg af børneskøjter. Børneskøjter kan, ligesom skøjter til voksne, fås til de fleste formål, og vi har både børneskøjter til drenge og piger i vores sortiment.

Skøjter til børn - begyndermodellen

Der er enkelte modeller, som er lavet til helt små børn. Disse skøjter til børn kan monteres uden på barnets støvler, så barnet kan skøjte med sine yndlingsstøvler på og slippe for en isskøjte støvle, der skal løbes til før den er behagelig at have på. Skøjter til små børn har to klinger pr. skøjte for bedre balance og kontrol. Desuden har de en ekstra bred flade, for at skabe stabilitet. Denne type skøjte er udviklet til små børn, der skal stå på skøjter for første gang.

Skøjter til ældre børn

De andre skøjter til børn i denne kategori minder mere om voksenskøjter af udseende og funktion. Ofte er grænsen mellem børne- og voksenskøjter flydende, fordi mange af skøjterne fås i både små og store størrelser, og derfor reelt er de samme skøjter, hvor eneste forskel er størrelsen. Skøjterne fås med stål klinger. Mange har også et nemt lukkesystem med memory spænder, der ”husker” hvor langt støvlen var spændt ind sidst barnet havde den på.

Selvom mange af skøjterne er identiske med voksenmodellerne, så er der også en del justerbare skøjter til børn, der er udviklet med den feature, at de kan justeres ikke bare én, men flere størrelser. På den måde kan disse isskøjter til børn bruges flere sæsoner uden at barnet vokser ud af dem.

Husk, at vi gratis sender en anden størrelse børneskøjter, hvis du ønsker det! Få hjælp til at vælge den rigtige model og størrelse ved at læse om Køb af skøjter

Vi er e-mærket