×
Menu

Skøjter børn

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Størrelsesjusterbar Støvle
Støvle/Skal type

Værd at vide

Skøjter Børn - Timer, dage og ugers sjov

Her finder du vores udvalg af skøjter til børn. Der er enkelte modeller, som er lavet til helt små børn. Disse isskøjter kan monteres uden på barnets støvler, så barnet kan skøjte med sine yndlingsstøvler på og slippe for en børneskøjte, der skal løbes til før den er behagelig at have på.

Børneskøjter til små børn har to klinger pr. skøjte for bedre balance og kontrol. Desuden har de en ekstra bred flade, for at skabe stabilitet. Denne type skøjte er udviklet til små børn, der skal stå på skøjter for første gang.

Skøjter til børn vs. voksenskøjter

De andre skøjter til børn i denne kategori minder mere om voksenskøjter af udseende og funktion. Ofte er grænsen mellem voksen- og børneskøjter flydende, fordi mange af skøjterne fås i både små og store størrelser, og derfor reelt er de samme skøjter, hvor eneste forskel er størrelsen. Skøjterne til børn fås med stål klinger. Mange har også et nemt lukkesystem med memory spænder, der ”husker” hvor langt støvlen var spændt ind sidst barnet havde den på.

Selvom mange af skøjterne er identiske med voksenmodellerne, så er der også en del justerbare skøjter til børn, der er udviklet med den funktion, at de kan justeres ikke bare én, men flere størrelser. På den måde kan disse skøjter til børn bruges flere sæsoner uden at barnet vokser ud af dem.

Få hjælp til at vælge den rigtige model og størrelse ved at læse om Køb af skøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser