×
Menu

Langrend skøjteski

  Filter
Mærker
Længde
Kompatible bindinger

Værd at vide

Hvad er skøjteski til langrend?

Skøjteski bruges til den stilart indenfor langrend, hvor man anvender skøjteteknikken. I denne form for langrend laver skiløberen skøjtebevægelser for at skabe fremdrift - ligesom man gør på skøjter. Skøjteskiløb er en fantastisk motionsform, og samtidig er det en perfekt måde at udforske naturen på. For nogle er skøjteskiløb en afslappende hobby, men det er også en sport, der dyrkes på konkurrenceplan.

På skøjteski bruger man bindinger og støvler, der egner sig specifikt til langrend skøjteski. Alt udstyret kan købes enkeltvis, men du kan også vælge en pakke med skøjteski, hvor du får alt det nødvendige udstyr til en overkommelig pris.

Hvilken størrelse skøjteski passer til mig?

Hvilken længde skøjteski, der passer bedst til dig, afhænger af din vægt, din højde og dine præferencer. For hver skilængde findes der et anbefalet brugervægt-interval, som du kan orientere dig efter. Hvis din vægt ligger indenfor brugervægt-intervallet, vil skien have det rette flex, når du bruger den. Tommelfingerreglen er, at skiene skal være mellem 5 - 15 cm længere end du er høj.

Hvis du befinder dig mellem to forskellige størrelser, skal du tænke over, hvad du vil bruge dine skateski til. Korte skøjteski er mere adrætte og nemmere at bruge, hvor lange skøjteski kræver mere kontrol samtidig med, at de kan komme højere på i fart.

Hvis du gerne vil se på nogle støvler og bindinger, der passer til skøjteski, så kan du se vores udvalg af langrends skøjtestøvler & langrends skøjtebindinger.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser