×
Menu

Skate Cross Country Skis

  Filter
Mærker
Længde
Kompatible bindinger
Ski Flex

Værd at vide

Hvad skal du kigge efter, når du køber skate langrendsski?

Generelt set er et par skate langrendsski meget kortere og stivere end hvilken som helst anden type af ski. Grunden til dette er den dynamiske og kraftfulde bevægelse og den sideløbende kick bevægelse, som karakteriserer ski-skating stilen. Stilen ligner den som bruges til skøjteløb på is.

Når du køber et par skate ski skal du overveje, hvor erfaren du er som skater. Erfarne skate skiløbere vil højst sandsynligt have brug for en stiv og let model, hvorimod mindre erfarne skate skiløbere vil have brug for en blødere og mere fleksibel model. Når du vælger en blødere model, vil du få fordelen ved at have et sæt ski, som ikke straffer dig for mindre fejl mht. teknik, hvorimod de stivere modeller kræver en smule mere skill.

Højde og vægt har en betydning i langrends-skating

Når du vælger de rette skate langrendsski, er det også vigtigt at vælge den rigtige størrelse. I modsætning til klassiske langrendsski er der ingen håndgribelige retningslinjer vedrørende længden af skiene. Men den gennemsnitlige skate ski skal normalt være -10 til +10 cm af skiløberens kropshøjde. Men dette er en personlig præference, hvor du skal finde en skate ski, som passer din skatingstil.

Derudover spiller skiløberens vægt en stor rolle i at vælge det rette sæt af skate ski. En guide til at vælge den rette model til både din højde og vægt er tilgængelig under hver af de forskellige sæt skate ski i denne kategori.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser