×
Menu

Cruiserboards til børn

  Filter
Længde

Er cruiserboards gode til børn?

Cruiserboards er en type skateboard, der er designet til afslappet skating frem for tricks og stunts. De har omtrent samme længde som almindelige skateboards, men deres form er noget anderledes.

De har store, bløde hjul, hvilket gør, at man kan køre mere stabilt og jævnt, hvilket betyder at det er lettere for børn at lære at køre på dem. Det er helt oplagt for børn at starte med at skate på et cruiserboard, da de ofte lægger ud med at øve sig på at køre - fremfor at have fokus på komplekse tricks. Men cruiserboards er ikke kun for begyndere. De er sjove for skatere på alle færdighedsniveauer, og de udgør også et bekvemt transportmiddel.

Hvordan vælger man den rette størrelse cruiserboard til børn?

Cruiserboards til børn fås i en række forskellige størrelser, og størrelserne afhænger dels af, hvilket brand boardet er, og dels hvilken stilart, det enkelte board er beregnet til. Et vigtigt mål er deckets bredde. For et barn på omkring 8 år vil en bredde på mellem 6 og 8 tommer sandsynligvis være perfekt. Det vil være sværere at skate på et board, der er for bredt. Hvis du vil være sikker på, at du vælger et board, der har den rette størrelse til dit barn, kan du tjekke vores størrelsesguide til skateboards.

I din søgen efter cruiserboards til børn, vil du sandsynligvis støde på begrebet mini cruiser. Disse er omkring samme størrelse som cruiserboards til børn, men de kan både bruges af voksne og yngre skatere.

Det er vigtigt, at børnene bærer beskyttelse, når de kører rundt på gaden på deres nye cruiserboards. Så tag gerne et kig på vores skate beskyttelse til børn.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser