×
Menu

Cruiser boards til børn

  Filter
Længde

Cruiser boards til børn

En af grundene til, at cruiser boards er et godt valg til børn, er at børn ofte bruger deres trick skateboard mere til transport og hygge kørsel, end til egentlige tricks. Et cruiser board er tiltænkt transport og hyggekørsel, og giver også nybegyndere et rigtig god udgangspunkt at udvikle sig fra. Cruiser boards er nemme for børn at træde op på for første gang, da hjulene er både blødere og bredere end på trick skateboards, hvilket skaber stabilitet.

Børne cruiser boards gør det nemt

Cruiser boards har blødere bushings (også kaldet truckgummi), sammenlignet med traditionelle moderne skateboards. De bløde bushings gør turning og carving nemt som en leg, selv for letvægts riders. Longboards har ved flere tilfælde vist sig, at blive både for lange, for tunge og brede for børn til at kunne kontrollere ordenligt. Derfor er cruiser boards til børn det perfekte valg, når din barn gerne vil ud og skate, men ikke er stort nok til et rigtigt longboard endnu.

Mini cruisers til mini riders

De mindste cruiser boards er kategoriseret som mini cruisers, og de er typisk ret smalle. De kan bruges af både børn og voksne, men især for de mindre skaters er mini cruisers et sikkert hit. Deres små fødder passer perfekt på det smalle deck, hvilket gør hele styringen over boardet til en nemmere opgave.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser