×
Menu

Kids Snowboards & Kids Snowboard Packages

  Filter
Mærker
Længde

Værd at vide

Twintip på et børnesnowboard

Her kan du finde hele vores brede sortiment af snowboards til børn, som kan give en sjov og anderledes oplevelse på skiferien.

Når du vælger et børnesnowboard, er det vigtigt at vælge den rigtige længde. Hvis snowboardet placeres lodret, skal boardet gå op til brugerens skulder, og det skal ikke gå længere end til hagen. Hvis du er i tvivl, er det bedre med et kortere børnesnowboard end et længere board. På den måde vil brugeren være i stand til at kontrollere boardet bedre, hvilket giver en bedre oplevelse for den unge rider. Især hvis det er dit barns første oplevelse på et snowboard, er det vigtigt at få så mange succeshistorier som muligt, da dette vil opmuntre barnet til at blive i sporten.

De fleste af vores børnesnowboards kommer med twintip design. Twin-tip snowboards er mere velegnede til park og tricks, og de er ideelle til at lege på pisten med. På et twintip snowboard er forende og bagende 100 % ens, og bindingerne sidder centreret, så det er nemt at køre fremad og bagud. Snowboarding er sjov og aktiv leg for dine børn, uanset om det er på pisten, i parken eller andre steder på bjerget. Derfor er det et godt og sjovt valg for dine børn på skiferien.

Forskellige brands af junior snowboards

Vi har børne- og junior snowboards fra forskellige brands, og det kan være ret svært at vælge et board. Du kan sige, at den vigtigste ting er, at dit barn er glad for boardet og får en god oplevelse ude på pisten. Det er grunden til, at det er en god idé at involvere dit barn i købsprocessen, idet stil og print kan spille en større rolle end forældrene tror.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser