Glædelig Valentinsdag
Vis produkter  -  Klik her
×
Menu

Børnesnowboards og snowboard pakketilbud til børn

  Filter
Mærker
Længde

Værd at vide

Børnesnowboards

Snowboarding er en enormt populær vintersport blandt børn og mange er vilde med et alternativ til skiløb. Børn kan nemt blive bedre på et børnesnowboard, så længe snowboardet har den rigtige længde og bredde. Nogle børn elsker følelsen, når de suser ned ad løjperne, mens andre nyder friheden ved at udforske løjperne i eget tempo.

Det mest essentielle til at komme i gang er et børnesnowboard, snowboard støvler og bindinger. Du kan finde dem som pakker eller individuelt. Du får ofte mest for pengene ved at vælge en pakke. For at klæde dit barn rigtigt på til snowboarding, tag kig på Snowboard Tøj og Vinterbeklædning.

Hvornår kan mit barn lære at snowboarde?

Forældre spørger ofte, hvor gamle deres børn skal være, før de kan lære at stå på snowboard. De mindste snowboards er designet til 3-årige børn. Det er normalt den alder, hvor de har udviklet sig nok motorisk, til at kunne begynde og lære det mest basale. De fleste snowboard skoler tager ikke børn under 3 år.

Hvilken størrelse skal snowboardet være?

Snowboardets størrelse skal mest findes ud fra dit barns højde. Tommelfingerreglen er, at boardets længde skal passe mellem dit barns bryst eller næse. Hvis dit barn er begynder, bør længden være tættere på brystet, mens mere avancerede godt kan gå efter et lidt længere, som går til næsen. 80 cm snowboard er noget af det mindste på markedet og passer til en 3-årig (som er omkring 95cm høj).

Se vores Snowboard størrelsesguide for flere detaljer om snowboard længder og bredder.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser