×
Menu

Børnesnowboards og snowboard pakketilbud til børn

Sortering
Mærker
Længde
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker
NulstilAnvend

Længde

NulstilAnvend

Snowboard Størrelsesguide

Hvordan vælger man den korrekte snowboard-længde?

Længden afhænger dels af din højde og dels af, hvilket terræn du foretrækker. Snowboardet skal nå til et sted mellem dine skuldre og din næse.

gode råd til at finde den rette snowboard-længde

  • Vælg et længere snowboard til off piste og back country
  • Vælg et kortere board til freestyle
  • Vælg et mellemlangt board til all-mountain

Vi anbefaler at du vælger et kortere board, hvis du er begynder, eller hvis boardet er til et barn - så vil det være lettere at komme i gang.

Snowboard-bredden afhænger af din skostørrelse

Der findes to forskellige bredder af snowboards: Standard og Wide. Vælg et Wide board, hvis du har store fødder, og bruger størrelse EU 44.5 (US 11) eller derover.

Værd at vide

Børnesnowboards

Snowboarding er en enormt populær vintersport blandt børn og mange er vilde med et alternativ til skiløb. Børn kan nemt blive bedre på et børnesnowboard, så længe snowboardet har den rigtige længde og bredde. Nogle børn elsker følelsen, når de suser ned ad løjperne, mens andre nyder friheden ved at udforske løjperne i eget tempo.

Det mest essentielle til at komme i gang er et børnesnowboard, snowboard støvler og bindinger. Du kan finde dem som pakker eller individuelt. Du får ofte mest for pengene ved at vælge en pakke. For at klæde dit barn rigtigt på til snowboarding, tag kig på Snowboard Tøj og Vinterbeklædning.

Hvornår kan mit barn lære at snowboarde?

Forældre spørger ofte, hvor gamle deres børn skal være, før de kan lære at stå på snowboard. De mindste snowboards er designet til 3-årige børn. Det er normalt den alder, hvor de har udviklet sig nok motorisk, til at kunne begynde og lære det mest basale. De fleste snowboard skoler tager ikke børn under 3 år.

Hvilken størrelse skal snowboardet være?

Snowboardets størrelse skal mest findes ud fra dit barns højde. Tommelfingerreglen er, at boardets længde skal passe mellem dit barns bryst eller næse. Hvis dit barn er begynder, bør længden være tættere på brystet, mens mere avancerede godt kan gå efter et lidt længere, som går til næsen. 80 cm snowboard er noget af det mindste på markedet og passer til en 3-årig (som er omkring 95cm høj).

Se vores Snowboard størrelsesguide for flere detaljer om snowboard længder og bredder.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser