×
Menu

Freeskates

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter

Værd at vide

Her finder du vores udvalg af Freeskates, der er en ny type rulleskøjter på markedet, som bliver mere og mere populære. De er kraftigere end normale fitness skøjter og lavet til dig, som ønsker størst mulig frihed når du skater.

Hvad kendetegner Freeskates?

Free skates er en bred kategori, der indeholder inliners til mange forskellige formål. Fælles for dem er, at de har mellemstore hjul, der sidder meget tæt. Desuden er de kendetegnede ved at have en hård støvle, der giver ekstra beskyttelse hvis støvlerne skal bruges til tricks. Bortset fra disse generelle kendetegn, kan freeskates godt være meget forskellige at se på. Nogle ligner fitness inliners, mens andre mere ligner aggressive skates med lidt mindre hjul og meget robust støvle. Nogle freeskates har ekstra store hjul i midten, for at gøre det nemt at vende rundt meget hurtigt. Disse freeskates er særligt velegnede til slalom.

Hvad kan freeskates bruges til?

FreeSkate er en hybrid inline rulleskøjte, der indeholder elementer fra både fitness inliners og nogle af de kraftigere inliners, som dem til hockey og aggressive. Dette betyder at en freeskate kan bruges både til almindelig motion, til sport som rullehockey og til tricks.

Freeskates er også kendt under navnet Urban skates, fordi de generelt bliver brugt meget i bymiljøer. En af grundende til at freeskates er så populære er, at de kan bruges på mange forskellige måder. Du kan bruge dine freeskates til motion og til lette tricks uden at skulle skifte fra det ene par inliners til det andet. Desuden er de komfortable og giver god beskyttelse til anklen. Vær opmærksom på, at hvis du kun skal bruge dine inliners til tricks, så er det aggressive skates du skal have fat i.

SkatePro