×
Menu

Freeskates

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter

Værd at vide

Hvad kendetegner freeskates?

Freeskates, også kendt som freestyle og urban rulleskøjter, er en bred kategori der indeholder inliners til mange forskellige formål. Fælles for dem er at de har mellemstore hjul der sidder meget tæt. Desuden er de kendetegnede ved at have en hård støvle der giver ekstra beskyttelse, hvis støvlerne skal bruges til tricks. Bortset fra disse generelle kendetegn kan freeskates godt være meget forskellige at se på. Nogle ligner fitness inliners, mens andre mere ligner aggressive rulleskøjter med lidt mindre hjul og en meget robust støvle. Nogle freestyle rulleskøjter har ekstra store hjul i midten der gør det lettere at dreje skarpt og vende rundt. Disse freeskates er særligt velegnede til slalom.

Hvad kan freestyle rulleskøjter bruges til?

Freeskates er en hybrid inline rulleskøjte der indeholder elementer fra både inline rulleskøjter, og nogle af de mere holdbare inliners som bliver brugt til hockey og aggressive skating. Det betyder at de kan benyttes til slalom, balance og smidighedstræning såvel som rulleskøjtehockey og tricks.

Freeskates er også kendt under navnet urban skates, fordi de generelt bliver brugt meget i bymiljøer. En af grundende til at freestyle rulleskøjter er så populære er, at de kan bruges på mange forskellige måder. Du kan bruge dine freeskates til motion og til tricks, uden at du skal skifte fra det ene par inliners til det andet. Desuden er de komfortable og giver god ankelstøtte. Hvis du udelukkende skal bruge dine rulleskøjter til tricks, bør du i stedet vælge et par af vores aggressive rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser