Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skibukser

  Filter
Mærker
Størrelse
Køn
Aktivitet
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Skibukser holder dig varm og tør

Skibukser er en vigtig beklædningsgenstand, som man ikke må glemme, når man køber nyt skitøj. Når man står på ski, er det benene, der gør en stor del af arbejdet, så hvis man sørger for at have det godt i benene, kan man også sikre en langt bedre oplevelse på ski. Generelt deles skibukser op i tre typer: isolerende, hardshell eller softshell.

Hvilke skibukser bør jeg vælge?

Isolerende skibukser er den mest almindelige type, og de fås i mange forskellige designs. Isoleringen giver både varme og ekstra beskyttelse mod vind. Oftest har de også en ydre membran, der er vandtæt.

Hardshell skibukser har fokus på at være vind- og vandtætte. Denne type overtræksbukser har ikke isolering. De er velegnede til skiløbere, der ikke har brug for den ekstra varme, eller skiløbere, der foretrækker at bruge lange underbukser til at holde på varmen. Da de er lette og åndbare, ser man dem også ofte blive brugt til back country touring.

Softshell skibukser er de mest åndbare overtræksbukser, du kan få. Stoffet er både blødt og strækbart, hvilket gør, at det er enormt behageligt at have dem på. Disse ikke-isolerede skibukser er designet med bløde materialer, hvor vandtæthed og varme mindskes.

Små detaljer som du kan finde på alle former for vinterbukser omfatter justerbare linninger med bæltestropper, snowgaiters (der forhindrer sne i at trænge ned i dine støvler), samt ventilationslynlåse i benene, så du kan komme af med varmen, når det er nødvendigt. Der findes også overalls (snow bibs), med justerbare seler til skuldrene. De er fantastiske, hvis du har brug for ekstra lommer, og så er de super behagelige at have på.

Hvis du gerne vil matche dine nye skibukser med en jakke, så tjek vores udvalg af skijakker ud.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser